De la ce a pornit scandalul dintre Cristina Ich și Deea Maxer. ”Nu fi ipocrită!”

De la ce a pornit scandalul dintre Cristina Ich și Deea Maxer. ”Nu fi ipocrită!”
Deea Maxer o critică pe Cristina Ich: "Asta te face să devii ipocrită"

Cristina Ich a reușit să o supere pe Deea Maxer, după ce a anunțat că este însărcinată și că nu va face reclamă la niciun fel de produs în mediul online, dar nu s-a ținut de cuvânt. Soția lui Dinu Maxer i-a transmis Cristinei că este o ipocrită în momentul în care regina Instagramului a promovat un cărucior pentru copii.

Deea Maxer o critică pe Cristina Ich: „Asta te face să devii ipocrită”

Cristina Ich a ținut sarcina secretă și a dezvăluit abia în urmă cu câteva luni că urmează să nască un băiețel. Angelina Jolie de România a mărturisit că nu se va folosi de sarcină pentru a face reclamă la diferite produse în mediul online.

„Voiam să mă bucur doar eu şi cei din jur, nu voiam să fac din copilul meu un baby influencer şi să mă gândesc cum îmi mai cresc joburile sau ce plasare de produs să mai fac pe seama copilului meu şi nici în continuare nu îmi doresc acest lucru”, a spus Cristina Ich în momentul în care a anunțat că este însărcinată.

Foto: Instagram Cristina Ich
Foto: Instagram Cristina Ich

Se pare că vedeta a uitat între timp de promisiunea făcută și a ales să promoveze un cărucior pentru copii, iar asta a enervat-o pe Deea Maxer, care a atacat-o pe rețelele de socializare și i-a transmis că este ipocrită.

„Păi asta nu e plasare de produs? Este. Şi e normală. Pentru că eşti un influencer. Unul bun. Însă nu declara, nu te jura, că baby tău nu devine influencer şi nu plasezi produse pentru el. Că uite, trece timpul şi prinzi contracte groase. Şi asta te face să devii ipocrită. Pentru că ai promis publicului ceva, acum câteva luni. Asumă-ţi. Sau o să ne zici că te-ai răzgândit. Urăsc ipocrizia”, este mesajul postat de Deea Maxer pe contul personal de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI