De la ce a pornit scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Carmen de la Sălciua, de fapt

De la ce a pornit scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Carmen de la Sălciua, de fapt
Este războiul momentului în showbiz. De la ce se ceartă Bianca Drăgușanu şi Carmen de la Sălciua

Este războiul momentului din showbiz-ul românesc. Bianca Drăgușanu și Carmen de la Sălciua îşi aruncă săgeţi cu fiecare ocazie, iar acum s-a aflat de la ce a pornit, de fapt, scandalul dintre cele două dive.

Bianca Drăgușanu și Carmen de la Sălciua se ceartă din cauza lui Bodi

Deşi în urmă cu doar câteva zile Bianca Drăgușanu o acuza pe Carmen de la Sălciua că încearcă să îşi facă reclamă pe seama Alexandrei Bodi, “Regina Tik Tok-ului”, iată că adevăratul motiv al scandalului dintre cele două este cu totul altul.

Se pare că blondina este foc şi pară pe cântăreaţa de muzică de petrecere. Aceasta s-a fotografiat în una dintre maşinile lui Alex Bodi, afaceristul din Mediaş. Artista a explicat, pentru WOWbiz, de ce a postat aceste imagini pe contul său de Instagram şi îi recomandă Biancăi să nu fie geloasă.

“L-am cunoscut pe iubitul ei. Am un respect deosebit pentru el. Nu știu ce să cred, sper că nu e geloasă, că eu cu el am vorbit doar ca prieteni, ca amici,. Pe rețelele de socializare în care el m-a felicitat pentru muzică și, la un moment dat, mi-a împrumutat și mașina pentru a filma un videoclip, am mai vorbit.

Pe ea nu o cunosc, de aceea nu pot să vorbesc prea mult despre ea, știu doar că se consideră o doamnă, dar, din ce am observat a uitat că altul este limbajul pe care îl folosesc cei din mediul din care se pretinde.

Acum, primesc o mulțime de mesaje în care mi se spune că Bianca Drăgușanu mă jignește. Am văzut și eu ce a spus și, sincer, nu o prea înțeleg, mai ales că nu ne cunoaștem personal. În plus, dacă tot ești o doamnă, nu folosești un asemenea limbaj, mai ales că te pretinzi a fi superioară”, a spus fosta soţie a lui Culiță Sterp.

Carmen de la Sălciua, în maşina lui Alex Bodi
Carmen de la Sălciua, în maşina lui Alex Bodi

Carmen de la Sălciua, acuzată că îşi face reclamă pe seama Alexandrei Bodi

Alexandra Bodi are sute de mii de urmăritori pe Tik Tok, deşi nu pleacă în vacanţe de lux şi nici nu îşi afişează locuinţa sau maşinile de fiţe. De fapt, aceasta este o casnică din Mureş care a strâns un număr extraordinar de mare de fani cu lucruri banale. Cu o viaţă modestă şi plină de lipsuri, ea nu se sfieşte să arate tuturor traiul său.

După ce Carmen de la Sălciua s-a fotografiat cu “Regina Tik-Tok-ului”, Bianca Drăgușanu a reacţionat imediat şi a acuzat-o că este “disperată după urmăritori”.

”Situația e următoarea: O văd pe asta amărâta, care e cântăreață de muzică de petrecere sau ceva de genul, care s-a dus să se pozeze cu o amărâta, femeia care chiar e amărâtă, financiar vorbind, ca să-și facă ea niște like-uri, niște alea. Băi, femeie ești penibilă! Dacă vrei să faci niște gesturi umanitare, nu te poza cu individa doar ca să strângi niște like-uri. Ești penibilă cu diplomă!

Apucă-te de alte chestii sau fă-le pe alea pe care știi să le faci. Lasă femeia în pace! Să îi dați unfollow la cârtița asta că este disperată! Lăsați prefecătoriile astea cu binefacerile vieții că dacă vreți să faceți o cauză umanitară sau vreți să ajutați pe cineva, nu trebuie neapărat să vă pozați cu respectivul sau respectivă. Faci și gata, nu mai zici nimic! Ce ești tu ca să te dai mare? Dacă ai ajutat femeia, o ajuți și gata, pa!”, a spus Bianca Drăgușanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI