24 feb. 2022 | 08:50

De ce va petrece Maria Dragomiroiu singură de Dragobete. Este pentru prima dată în 31 de ani (exclusiv)

Monden
De ce va petrece Maria Dragomiroiu singură de Dragobete. Este pentru prima dată în 31 de ani (exclusiv)
Vedeta vrea sa dea o petrecere

Maria Dragomiroiu va petrece Dragobetele singură, anul acesta. Cântăreața va fi pentru prima dată, în 31 de ani, fără soțul ei cu ocazia zilei de 24 februarie și recunoaște că îi va lipsi enorm. Artista de 66 de ani este tristă pentru că nu reușește să petreacă ziua de astăzi alături de soțul ei, Bebe Mihu.

Maria Dragomiroiu, singură de Dragobete

Motivul este că bărbatul se află în America, însă i-a promis partenerei sale că se va revanșa de 8 martie. 

„Îmi va lipsi mult Bebe de Ziua Îndrăgostiților!”, spune artista. 

„Mie-mi place sărbătoarea de Dragobete și o marchez în fiecare an. O petrec la vârsta mea așa cum o făceam și când eram mai tânără.

Mie-mi plac tradițiile noastre! Am ales mereu Dragobetele drept ”Zi a iubirii”, în dauna Zilei Îndrăgostiților, din 14 februarie! Însă, anul acesta, voi petrece ziua fără Bebe al meu.

Îmi va lipsi! E încă în turneu în Statele Unite și se întoarce abia în prima săptămână a lui martie. Mi-a promis însă că se va revanșa de Ziua Femeii, pe 8 martie”, a declarat Maria Dragomiroiu pentru impact.ro.

Cântăreața va face o petrecere în familie

Ea a spus că va organiza o petrece acasă, în familie, de dragul adunării cu oamenii dragi, mai ales într-o perioadă în care se vede din ce în ce mai rar cu ei.

„Le-am dat tuturor întâlnire acasă. Nu doar de dragul de a mânca împreună, deși și asta are rolul ei, ci pentru a reface acea comuniune aparte.

Avem nevoie de așa ceva. Nici nu realizăm câtă nevoie avem de așa ceva, mai ales în timpurile astea!”, a adăugat Maria Dragomiroiu.

„Îmi place această tradiție populară care vorbește despre o poveste de iubire. Un popor care are o asemenea sărbătoare e unul binecuvântat, nu am nicio îndoială.

Așadar, vă invit pe toți să ne bucurăm de iubire, căci ce ar fi viața fără bucuria de a iubi?!”.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro