De ce trebuie să-și dea demisia Florin Cîțu. PSD acuză violent

De ce trebuie să-și dea demisia Florin Cîțu. PSD acuză violent
Mesaj dur din partea PSD pentru Florin Cîțu

Partidul Social Democrat vine cu un mesaj extrem de dur care îi este adresat premierului României. Ce au spus reprezentații formațiunii și de ce ar trebui să-și dea demisia Florin Cîțu?

PSD, mesaj dur pentru Florin Cîțu. De ce ar trebui să-și dea demisia?

Social-democrații își spus sus și tare nemulțumirile. Cei din urmă cer demisia lui Florin Cîțu și vin cu acuze dure în dreptul Guvernului. Reprezentanții Partidului Social Democrat au transmis că vor ca premierul României să-și depună demisia de urgență dacă acesta va rata ținta de vaccinare propusă – de cinci milioane de persoane vaccinate până la finalul lunii mai. Guvernul este „marcat de scandaluri, confuzie si incompetenta”, mai transmis aceștia.

„Sufera toata lumea din cauza unor incompetenti! Este numai si numai vina lor! Premierul Citu trebuie sa isi depuna demisia in alb care sa se activeze daca va rata tinta de vaccinare, pentru ca el este in fruntea acestui Guvern marcat de scandaluri, confuzie si incompetenta!”,se arată pe pagina de Facebook a grupării.

De asemenea, social-democrații au criticat și modul în care se desfășoară campania de vaccinare care „se îndreaptă cu pași repezi spre un răsunător eșec.”„Campania de vaccinare se indreapta cu pasi repezi spre un rasunator esec! Doar 30% dintre batranii si bolnavii cronici au fost vaccinati pana in acest moment, iar numarul celor inscrisi pe platforma online scade vertiginos, semn ca lumea isi pierde increderea.

Cu cat se cearta mai mult Citu cu Voiculescu, PNL cu USR+ etc., si cu cat ei insisi incalca mai des regulile anti-COVID-19, cu atat scade increderea in vaccinare. Tinta de 10,4 de milioane de persoane imunizate se transforma treptat intr-o misiune imposibila, ceea ce inseamna o prelungire la nesfarsit a obligatiilor impuse populatiei.”, se arata intr-un mesaj al PSD postat luni pe Facebook.

Planul premierului: „Accelerăm campania de vaccinare”

„Peste 3.000.000 de doze de vaccin administrate până în prezent! Vestea bună este că 1 milion de oameni au câştigat deja imunitate completă în urma administrării celor două doze. Avem două milioane de persoane care au primit prima doză. Accelerăm campania de vaccinare: în aprilie primim peste 3,3 milioane de doze de vaccin şi peste 5 milioane de doze în luna mai. Vom creşte capacitatea de administrare astfel încât oamenii care doresc să se vaccineze să aibă acces cât mai repede. Cu toții ne dorim să revenim la normalitate, iar vaccinarea este cea mai rapidă cale de a scăpa de pandemie”
Florin Cîțu, premierul României

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI