De ce trebuie să ai mereu bicarbonat de sodiu în casă. Ai cinci motive întemeiate, al treilea este cel mai important

De ce trebuie să ai mereu bicarbonat de sodiu în casă. Ai cinci motive întemeiate, al treilea este cel mai important

Unele gospodine iubesc să folosească bicarbonatul de sodiu la diverse copturi, în loc de drojdia uscată care este acum, altele âl aleg atunci când vine vorba e curățenia prin casă. Iată adevăratele motive pentru care este bine să ai la îndemână bicarbonatul de sodiu! De asemenea, este o variantă ieftină, eficientă și la îndemâna oricui.

De ce e bine să ai bicarbonatul de sodiu în casă?

Ingredientul minune din locuința tuturor este din ce în ce mai discutat în mediul online. Unii îl folosesc în diverse soluții pentru curățat pe toată suprafața locuinței, alții îl folosesc pentru ritualuri de înfrumusețare sau în uz intern.

Ultima variantă este mai puțin recomandată de medici. Iată câteva motive pentru care este bine să îl ai aproape! Este o soluție rapidă și foarte ieftină pentru scurt timp.

De ce este bine să ai în locuință bicarbonat de sodiu?
De ce este bine să ai în locuință bicarbonat de sodiu?

Eficient, rapid și ieftin

1. Îți poți albii dinți cu el! Trebuie să presari bicarbonatul de sodiu pe periuța de dinți și vei obține astfel o dantură de reclamă. De asemenea, funcționează dacă dorești să-ți reîmprospătezi respirația. Pune o lingură din ingredient într-un pahar cu apă și clătește bine gura.

2. Dacă ai probleme cu circulația, poți adăuga două linguri de bicarbonat în apa de baie. Pielea ta va simți și ea diferența, pentru că va fi mai catifelată și mai moale.

3. Bicarbonatul de sodiu îți vine în ajutor dacă îți dorești un antiperspirant fără diverse chimicale. Poți presăra direct la subraț o cantitate mică de praf și nu vei mai avea probleme. De asemenea, dacă ai pielea sensibilă și atunci când te înțeapă o insectă te iriți foarte tare, poți tampona cu puțin bicarbonat de sodiu zona afectată.

4. Vrei să schimbi mirosul covoarelor sau al rufelor? Presară bicarbonat de sodiu peste covoare și periază-l puțin, lasă câteva zeci de minute, apoi aspiră tot praful.

5. Vrei sa nu te mai supere gastrita sau arsurile la stomac, bea apa cu bicarbonat, astfel poti reduce si riscul de a face pietre la rinichi.

Urmăriți Playtech.ro și pe