De ce stă Oana cu Viorel Lis, de fapt. Blonda a recunoscut adevărul, după atâția ani

De ce stă Oana cu Viorel Lis, de fapt. Blonda a recunoscut adevărul, după atâția ani
Motivul pentru care Oana se află încă într-o relație cu Viorel Lis?

Care este motivul pentru care Oana Lis stă cu soțul ei? Blondina a recunoscut care este motivul pentru care încă face parte din celebrul cuplu care este în topul celor mai controversate din showbiz-ul românesc.

Motivul pentru care Oana stă cu Viorel Lis? Vedeta a clarificat fanilor totul

Oana și Viorel Lis fac parte din topul celor mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Mulți au acuzat-o pe femeie de-a lungul timpului că stă alături de soțul ei pentru banii și funcția lui, dar aceste două aspecte au fost șterse de vreme. Ea a dat cărțile pe față în privința relației dintre ea și partenerul său. Ori de câte ori a fost întrebată despre averea bărbatului și de beneficiile pe care le are datorită acestuia a știut să facă haz de necaz și să răspundă în stilul caracteristic. Acum, vorbește din nou despre acest lucru.

De când a îmbrățișat meseria de psiholog, Oana a reușit să atingă alte perspective asupra vieții și asupra experiențelor trecute, dar n-au fost deloc puține sau ușoare. „De când sunt cu Viorel am făcut de două ori brad. O să îmi iau niște crengi să miroasă a brad. Cred că ar fi fost frumos dacă aveam un copil. După o anumită vârstă nu te mai bucură că vezi un brad în casă. Mi-am luat un certificat de părinte de adoptator. Eu am făcut pașii care erau de făcut. E destul de complicat cu el, atâtea frustrări, dar în situația dată este ok”, a spus Oana, în emisiunea Star Magazin. De asemenea, vedeta a mai mărturisit că o femeie ca ea a avut și are acces la alți bărbați, dar l-a ales pe Viorel Lis să-i fie alături toată viața și să-i fie aproape la bine și la rău. În ciuda tuturor, au rămas împreună, concluzionează aceasta.

„Tu ți-ai petrecut tinerețea cu mine. Eu, bătrânețea cu tine!”

„Viorel – „Tu ți-ai petrecut tinerețea cu mine. Eu, bătrânețea cu tine!” Deci, care dintre noi a ieșit mai câștigat!??? Hai să vă mai aud pe unii dintre voi care comentează aiurea pe site-uri de elementul „bani” ! Trebuie să fii tare prost să crezi că o femeie ca mine, prin cercurile în care m-am învârtit la viața mea nu am avut niciodată succes la un bărbat și tânăr și cu bani sau chiar ocazia să plec din țară cu un străin. Dar ceva mai puternic decât orice ne-a apropiat și ne-a ținut împreună în ciuda tuturor!!!”
Oana Lis

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI