De ce soacra Elenei Udrea nu și-a văzut nepoata până acum. Motivul aiuritor care s-a aflat acum

De ce soacra Elenei Udrea nu și-a văzut nepoata până acum. Motivul aiuritor care s-a aflat acum
De ce soacra Elenei Udrea nu și-a văzut nepoata până acum. Motivul aiuritor care s-a aflat acum

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au o familie fericită și o fetiță pe nume Eva. Recent, cei doi au făcut o vacanță pe litoralul românesc.

De ce soacra Elenei Udrea nu și-a văzut nepoata până acum

Elena Udrea a plecat la mare alături de soțul și fetița ei, dar și de mama sa. Cei patru s-au distrat de minune, iar mama Elenei Udrea a avut grijă de micuța Eva.

Cu toate astea, mama lui Adrian Alexandrov încă nu a avut șansa de o cunoaște pe nepoata ei. Anișoara, mama iubitului Elenei Udrea, nu locuiește în țară, astfel încât nu a putut să fie alături de nepoțica ei și să se bucure de prezența sa.

Recent, iubitul Elenei Udrea a dezvăluit că mama lui urmează să vină în vacanță în România și abia așteaptă să o cunoască pe Eva, nepoata ei.

Ea este plecată în Italia și vine destul de rar în țară. Potrivit lui Adrian, femeia iubește să meargă în Sulina atunci când vine în țară.

Ea s-a stabilit de mai mulți ani în Italia, unde este îngrijitoare. În plus, un amănunt mai puțin cunoscut este că pe lângă Adrian, femeia mai are încă o fată și un băiat.

Cei trei păstrează legătura cu mama lor, chiar dacă se află la distanță. Ei vorbesc destul de des pe internet.

Ce relație are Elena Udrea cu soacra ei

Mai mult, Elena Udrea recunoștea în toamna anului trecut că nu și-a cunoscut niciodată soacra, cu toate că e împreună cu Adrian de aproape 5 ani.

Când soacra ei se afla în România, fostul politician era în Costa Rica, astfel încât femeia plecase deja în Italia, când Elena Udrea s-a întors în țară.

„Nu mă cunosc cu soara mea, așa au fost lucrurile. Ea este plecată din țară, locuiește în Italia, eu am fost plecată doi ani. Când a venit ea aici, eu nu eram, de când am venit eu, a fost chestia asta cu COVID-19 și nu a apucat să vină.

Deci nu o cunosc, o văd doar pe telefon când vorbește cu Adrian. Cred că este o femeie minunată pentru că a crescut frumos doi băieți, aștept să ne cunoaștem, sunt sigură că va fi ok. Acum mă întreb cum este să fii soacra Elenei Udrea sau bunica fiicei Elenei Udrea.

Cred că va fi un moment interesant, pentru că și eu sunt curioasă cum este să fii noră, căci eu nu am avut una niciodată, mama lui Dorin Cocoș era moartă când ne-am cunoscut noi”, a spus Elena Udrea