Ce a spus Elena Udrea despre soacra sa. Doar cei mai apropiați oameni știau asta

Ce a spus Elena Udrea despre soacra sa. Doar cei mai apropiați oameni știau asta
Întâlnire de gradul trei între Elena Udrea și soacră

Unul din controverstele personaje din politica românească, Elena Udrea, este fericita mămică a unei fetițe, ajunse acum la doi anișori. De când s-a căsătorit cu Adrian Alexandrov, blonda nu a apucat să-și cunoască soacra, cel puțin așa povestește ea. Soacra Elenei Udrea nu a avut până acum ocazia șă-și cunoască nici nepoata și nici nora.

Întâlnire de gradul trei între Elena Udrea și soacră

În 2018, din cauza problemelor cu legea, Elena Udrea și Adrian Alexandrov plecau în Costa Rica. Aici avea să o nască și pe micuța Eva Maria, acum având doi anișori. După eliberarea din închisoare, în Costa Rica, revenea în România, unde avea să-i fie alături mama sa, dar și partenerul ei de viață.

În toți acești doi ani, de la nașterea micuței, nu a cunoscut-o niciodată pe mama lui Adrian, după cum povestește fostul politician. Soacra Elenei Udrea nu a avut până acum ocazia șă-și cunoască nici nepoata și nici nora. Dezvăluirile pe acest subiect, despre familie, Elena Udrea le-a făcut în cadrul emisiunii realizate de Denise Rifai, la Kanal D. În cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Elena Udrea vorbea pentru prima dată de relația sa cu soacra, declarând că:

”Nu mă cunosc cu soacra mea. Așa au fost lucrurile, ea locuiește în Italia, eu doi ani am fost plecată. Când a venit ea în țară, eu nu eram aici. Acum când m-am întors, nu a apucat să vină. Deci, nu o cunosc. Doar ce am văzut-o pe telefon când vorbește cu Adrian. Cred că este o femeie minunată, pentru că a crescut foarte frumos un băiat. Este mamă de doi băieți, foarte reușiți amândoi. Aștept să ne cunoaștem.

Mă întreb invers, cum o fi să fii soacra Elenei Udrea? Mă gândesc că nu este foarte ușor! Sunt sigură că va fi ok. Eu nu am avut niciodată soacră. Mama lui Dorin Cocoș era moartă când ne-am cunoscut, deci eu nu am avut ocazia să-mi cunosc o soacră. Sunt și eu curioasă cum e să fii noră”, a spus Elena Udrea în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

O femeie schimbată după nașterea micuței

Odată revenită în România, Elena și Adrian au decis să o boteze aici pe micuța Eva Maria. După nașterea micuței, povestește blonda, viața i s-a schimbat total, la fel și percepția asupra lucrurilor. Într-un interviu, imediat după revenirea în România, Elena Udrea vorbea despre familie și despre ce înseamnă pentru ea să fie mamă, și cum Eva Maria i-a schimbat viața.

”Cea mai mare, mai profundă și mai frumoasă iubire, dar și cea mai grea suferință sunt ale unei mame pentru copilul ei. Sunt o iubire și o suferință totale.

Nu am iubit până când Eva a venit în viața mea și, nu am suferit până când am fost despărțită de ea.”, scria Elena Udrea.