30 sept. 2021 | 13:36

De ce Simona Halep și Emma Răducanu trebuie să participe neapărat la Transylvania Open WTA250

Sport
De ce Simona Halep și Emma Răducanu trebuie să participe neapărat la Transylvania Open WTA250
De ce Simona Halep si Emma Raducanu trebuie sa joace la Transylvania Open

Turneul de tenis Transylvania Open WTA 250 va avea loc în orașul Cluj-Napoca, acolo unde favorită este Simona Halep. La turneul care se va desfășura la noi în țară sunt invitate 30 de tenismene de top mondial, printre care se numără și Emma Răducanu, jucătoarea de tenis din Marea Britanie cu origini românești.

Simona Halep și Emma Răducanu vor participa împreună la Transylvania Open de la Cluj

Adolecenta-fenomen în vârstă de 18 ani a luat cu asalt tenisul mondial la începutul toamnei, când a câștigat turneul de Grand Slam de la US Open 2021, având 10 victorii consecutive de-a lungul sezonului.

Organizatorii turneului de la Cluj sunt extrem de încântați de prezența tinerei Emma Răducanu, care va participa pentru prima dată în România, țara de baștină a tatălui său.

Emma Răducanu (locul 22 WTA), noua senzaţie a tenisul mondial care a impresionat întreaga lume după ce a câştigat titlul de la US Open venind din calificări, va juca la Cluj! Britanica abia așteaptă să joace la Cluj:

„Sunt extrem de încântată să joc la Transylvania Open, în faţa fanilor români. Tatăl meu este din România, aşa că să particip pentru prima dată la o competiţie WTA în ţara în care s-a născut este un moment special şi abia aştept să ajung la Cluj.”, a declarat Emma Răducanu, conform celor de la ziare.com.

Simona Halep este favorita numărul 1 a turneului, constănțeanca plasându-se, momentan, pe poziția 15 în clasamentul WTA.

Emma Răducanu, antrenată de Darren Cahill?

Emma Răducanu a mărturisit că Simona Halep este o adevărată inspirație pentru ea, fiind unul dintre idolii săi în tenis, iar participarea celor două românce la Transylvania Open ar reprezenta prima dată când cele două tenismene s-ar întâlni pe teren.

Emma Răducanu are agenda plină, de când a câștigat turneul de Grand Slam de la US Open 2021. Sportiva va juca la turneul de la Indian Well7s care se va desfășura în perioada 6 – 17 octombrie, iar apoi va participa la turneul de la Moscova Kremlin Cup în săptămâna 18 – 24 octombrie.

Emma Răducanu se gândește la o posibilă colaborare cu Darren Cahill, iar Simona Halep crede că este o idee foarte bună ca tânăra să fie ghidată de fostul ei antrenor de tenis.

„Mi se pare o variantă bună pentru Darren. Emma e o fată extraordinară, are un potenţial mare pentru a câştiga şi alte turnee de Grand Slam.

Cred că se va odihni puţin (n.r. Darren Cahill), apoi, cred că va fi cu altcineva. Oricum, nu cred că vom fi vreodată adversari, vom rămâne prieteni pentru totdeaună.”, a declarat Simona Halep pentru Telekom Sport.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Mulţi români au nume de floare. Topul numelor care se serbează în Duminica Floriilor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro