De ce și-ar fi dorit Ernest să fie femeie. Ce ar fi vrut să experimenteze cel mai mult

De ce și-ar fi dorit Ernest să fie femeie. Ce ar fi vrut să experimenteze cel mai mult
De ce Ernest și-ar fi dorit să fie femeie?

Ernest este una din vedetele copilăriei pentru mulți tineri din ziua de azi. Acesta a cunoscut succesul cu emisiunea ,,Ochii din umbră”, iar acum fanii pot să îl urmărească pe micile ecrane în cadrul proiectului ,,În căutarea adevărului”. Acesta a oferit un interviu de excepție în care a făcut o serie de mărturisiri neașteptate. Bărbatul a oferit detalii despre cum și-ar fi văzut viața altfel dacă nu ar fi urmat o cariera în TV sau dacă s-ar aflat într-un alt univers.

Ernest a recunoscut că și-ar fi dorit să fie femeie: care este motivul?

Realizatorul emisiunii „În căutarea adevărului”, de la Kanal D, și-a început cariera în TV la doar 19 ani. Acesta a fost parte din proiectul ,,Big Brother”, dar cu siguranță mulți tineri din ziua de azi îl au în amintire ca moderatorul emisiunii ,,Ochii din umbră”.

Vedeta și-a imaginat 20 de ani mai târziu după ce și-a început cariera cum ar fi fost să urmeze o altă profesie. Bărbatul s-a gândit la cum ar fi arătat viața sa dacă nu ar fi iubit camerele de luat vederi sau dacă ar fi fost femeie.

Poate puțini știu, dar cel din urmă este la bază inginer și absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare din Petroșani. El și-a făcut intrarea devreme în lumina reflectoarelor, așa că nu a mai apucat să profeseze în domeniu.

,,Nu eram bun la asta”

Realizatorul emisiunii ,,În căutarea adevărului” a recunoscut faptul că nu și-a dorit niciodată să devină programator, iar dacă ar da timpul înapoi ar alege alte domenii.

„Eu am terminat un liceu de informatică, doar că undeva, de-a lungul drumului, nu prea mi-a mai plăcut ideea asta cu calculatoarele. Partea de hardware mi-a plăcut foarte mult, dar partea de software mi s-a părut destul de grea. Trebuie să ai un har!

Trebui să fii cablat într-un fel ca să faci un soft de mii și mii de linii de cod care să facă ceva. Nu eram bun la asta. Privind în urmă, mi-ar fi plăcut să fac cu totul și cu totul altceva. Să fi făcut psihologia sau să fi făcut arhitectura, de exemplu”, a mărturisit Ernest, pentru wownews.

Mi-ar fi plăcut, într-un alt univers, să fiu femeie”

Ernest s-a căsătorit cu Adriana pe când avea doar 20 de ani, iar acum cei doi au împreună un băiețel în vârstă de 8 ani. Bărbatul a mărturisit că i-ar fi plăcut să fie în pielea unei femei într-un alt univers.

„Mi-ar fi plăcut, într-un alt univers, să fiu femeie. Trebuie să fie niște simțuri mai ascuțite la ele. Cel puțin pe partea asta de instinct, de trăire. Și hormonii care circulă prin corpul unei femei sunt complet diferiți față de cei care circulă prin corpul unui bărbat.

Și emisferele creierului sunt altfel cablate la femei față de bărbați. Noi, ca bărbați, nu vom putea ști niciodată ce înseamnă să aduci pe lume un copil, să simți o ființă care crește în tine, să ai genul ăla de conexiune și apropiere”, a mai spus vedeta.