Cât de mult s-a schimbat Oana Radu. Este aproape de nerecunoscut după ce a slăbit enorm

Cât de mult s-a schimbat Oana Radu. Este aproape de nerecunoscut după ce a slăbit enorm
Oana Radu, mai slabă ca niciodată. Este incredibil cum arată acum

Imagini incredibile, este aproape de nerecunscut. Iată cât de mult s-a schimbat Oana Radu după ce a slăbit enorm.

Cum arată Oana Radu după ce a slăbit

Vremurile în care apărea la “Vocea României” cu multe kilograme în plus au apus. Este incredibil cât de mult s-a schimbat Oana Radu. Aceasta e de nerecunoscut după ce a slăbit enorm şi este tare mândră de rezultat. De curând, fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!” a postat pe pagina sa de Facebook câteva fotografii în care se vede clar că a renunţat la părul lung, dar şi că are o siluetă de invidiat.

După ce s-a luptat ani de zile cu probleme de greutate, iată că totul este acum istorie iar cântăreaţa este, în sfârşit,  mulţumită de felul în care arată. Mai mult, Oana Radu anunţă că urmează şi alte schimbări.

„AM CURAJ ! Am curaj să v-o arăt pe noua Oana. Oana care este nouă din multe puncte de vedere. Simţeam nevois de o schimbare radicală . Doar aşa funcţionez . Şi voi schimba multe în viaţa mea . Poate că fizic sunt cea mai slabă din viaţa mea. (…) Dar psihic, voi deveni cea mai puternică. Voi renunţa la absolut tot ceea ce îmi face rău. Chiar dacă îmi place sau chiar dacă sunt dependentă emoţional. AM CURAJ să îmi asum ceea ce fac şi nu voi mai amâna decizii!”, a scris artista pe contul de socializare.

Oana Radu, mai slabă ca niciodată. Este incredibil cum arată acum
Oana Radu, mai slabă ca niciodată. Este incredibil cum arată acum

Oana Radu s-a căsătorit recent cu antrenorul personal

În ciuda pandemiei de coronavirus, Oana Radu şi Cătălin Dobrescu s-au căsătorit, în această vară, la starea civilă. Cei doi s-au cunoscut la puţin timp după moartea fostului iubit, cântăreaţa dorind să înceapă antrenamente care să o ajute să slăbească.

“La trei zile după înmormântare i-am spus lui Cătălin că vreau să mă schimb și să slăbesc. Cătălin era pe atunci doar prietenul meu. Cu ani în urmă fusesem, ce-i drept, îndrăgostită de el. Mi se părea un tip extrem de greu de suportat. Prea bine organizat. Cătălin este acum familia mea, facem afaceri împreună, ne completăm din toate punctele de vedere. Fuzionăm foarte bine.

Mă susține foarte mult și eu pe el. Mă rugam și spuneam  «Doamne, dă-mi un bărbat care să mă facă fericită!» E prima oară în viața mea când sunt fericită. Viitorul e imprevizibil. Îmi doresc să trezesc prezentul”, mărturisea Oana Radu la începutul anului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI