De ce se mută Catinca Roman din România. Sora Oanei Roman, decizie radicală

De ce se mută Catinca Roman din România. Sora Oanei Roman, decizie radicală
De ce se muta Catinca Roman din Romania

Din cauza pandemiei de coronavirus, tot mai multe vedete au decis să se mute din România. După ce Carmen Șerban a declarat că se stabilește în Londra, iar Brigitte și Florin Pastramă fac tot posibilul să migreze în Dubai, iată că acum a venit rândul Catincăi Roman să ia o decizie șocantă. Sora Oanei Roman a luat o decizie radicală.

De ce se mută Catinca Roman din România

Celebrul designer Catinca Roman și-a blocat fanii atunci când a anunțat că este hotărâtă să plece definitiv din România. Fiica Mioarei Roman vrea să se stabilească în Spania, la sfârșitul pandemiei. Momentan, vedeta are grijă de tatăl ei, Iosif Zilahy, care este în vârstă, iar starea lui de sănătate este precară.

Creatoarea de modă susține a dat de înțeles că nu se va răzgândi. Demersurile au început deja, iar Catinca a vorbit cu un grup de prieteni de-ai ei care locuiesc în peninsula iberică. Momentan, mama Calinei Roman, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

„M-am gândit bine. Am vorbit deja, am prieteni acolo, mă mut în Spania. Nu mai rezist aici. Acum trebuie să am grijă de tata că e singur. Ne-am făcut amândoi vaccinurile, este OK.

Întrebată de jurnaliștii de la sursa citată anterior ce relație are acum cu sora ei, Catinca a spus că se înțelege foarte bine cu Oana Roman și că cele două au devenit mai aproapiate ca niciodată, în ultima perioadă.

Ne-am apropiat foarte tare, vorbim zilnic. Oana e schimbată total în bine, a înflorit. E foarte apropiată de noi, de toată familia”, a declarat Catinca Roman, în exclusivitate pentru click.ro.

Cum au sărbătorit Mioara Roman și fiicele ei de Paște

Catinca Roman a fost foarte fericită atunci când starea mamei sale Mioara s-a îmbunătățit. Sora Oanei Roman anunța, la sfârșitul lunii aprilie, planurile lor pentru sărbătorile pascale.

„O să o luăm pe mama de Paște acasă, o să stea la Oana, ea are locuința mai mare plus o grădină foarte frumoasă. Eu o să gătesc tot ce trebuie, drob și friptură din carne de miel, ca să fie bine și frumos, ca în orice familie. Gătitul este una dintre pasiunile mele, așa că nu este nicio problemă pentru mine. Doar cozonac am mai comandat, atât.

Nu știu câte zile o să stea mama la Oana, o să vedem între timp ce facem. Ne bucurăm că se simte mult mai bine. Și-a recuperat și mobilitatea la mâna dreaptă. Plus că ea a ținut și o dietă, a mai slăbit puțin, și asta o ajută la problemele pe care le are cu boala Parkinson, a povestit Catinca pentru Impact.