Oana Roman, adevărul despre întâlnirea cu tatăl ei. De ce a vizitat-o Petre Roman, de fapt VIDEO

Oana Roman, adevărul despre întâlnirea cu tatăl ei. De ce a vizitat-o Petre Roman, de fapt VIDEO
Oana Roman adevarul despre intalnirea cu tatal ei

Vizita pe care Petre Roman i-a făcut-o fiicei sale Oana a stârnit valuri de reacții din partea internauților. Cei doi nu au avut o relație foarte apropiată, așa cum a povestit și vedeta de la Antena Stars, în urmă cu câteva luni, iar felul în care s-au reunit i-a emoționat pe admiratorii Oanei Roman, care se pare că a îngropat securea războiului cu tatăl ei. De ce a vizitat-o Petre Roman, de fapt, pe fiica lui Oana. 

Oana Roman, adevărul despre întâlnirea cu tatăl ei

Oana și Petre Roman au revenit la sentimente mai bune, spre bucuria fostului premier al României care abia aștepta să-și vadă nepoțica, adorând-o din suflet pe micuța Isabela. Petre Roman le-a făcut o vizită fiicei și nepoatei sale, profitând de faptul că fosta lui soție Mioara nu era acasă. Mama vedetei de la Antena Stars este internată într-un centru special pentru persoanele care suferă de boala Parkinson, unde se reface după intervenția chirurgicală pe care a suferit-o, de curând.

„El nu a fost la noi de când ne-am mutat la vilă. Arată fabulos pentru vârsta lui. Zici că e Highlander (n.r. Nemuritorul). Îmi doream mult să-i arat casa. Am profitat că el cu mama nu se întâlnesc și, cum ea e acum plecată la tratament, l-am invitat la mine. Am fost foarte fericită că a acceptat. S-a uitat la casă, la teren, la grădină. A zis:

Am trei garaje, am piviniță, pod, bucătărie de vară. Am trăit un moment de grație. Atâta lume m-a acuzat că tata mi-a dat mereu bani! Nu a fost așa, casa asta am luat-o cu banii mei. Era și el fericit și mândru de mine! Și Isa a fost foarte fericită că a venit tata la noi!”, a spus Oana Roman, la emisiunea „Xtra Night Show”, moderată de Dan Capatos la Antena Stars.

Petre Roman nu s-a interesat de starea de sănătate a Mioarei Roman

Jurnaliștii de la impact.ro au luat legătura cu fostul premier al României pentru a-l întreba dacă s-a interesat de starea curentă de sănătate a fostei sale soții Mioara Roman, după ce mama Catincăi și a Oanei a fost operată de urgență, din cauza unor probleme medicale presante. Petre Roman s-a arătat profund indignat de întrebarea adresată și a schimbat imediat subiectul, vorbind despre întâlnirea cu nepoțica lui Isabela, de care mărturisește că i-a fost tare dor.

„Nu am fost la Mioara, la azil, după operație. Haideți, vă rog, lăsați-mă în pace! (…) Toate bune și frumoase între mine și Oana. M-am întâlnit zilele trecute cu Oana și cu Isabela, a fost o bucurie să mă văd cu ele. Le iubesc pe amândouă. După nepoțica mea, mă prăpădesc de drag”, a spus Petre Roman pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI