De ce să ții telefonul într-un pahar în fiecare noapte. Trucul incredibil de care nu știe lumea

De ce să ții telefonul într-un pahar în fiecare noapte. Trucul incredibil de care nu știe lumea
De ce sa tii telefonul intr-un pahar in fiecare noapte. Trucul incredibil de care nu stie lumea

Telefoanele mobile sunt indispensabile. Toată lumea deține cel puțin un smartphone, utilitatea lui fiind deja știută. Cu trei camere, focalizare bună, acces la internet, telefonul este un accesoriu de care cu greu ne despărțim seara, la culcare. Dacă tocmai ai cheltuit o sumă mare de bani pentru un telefon nou, cu atât mai mare este curiozitatea să navighezi prin el. Cu astfel de noi tehnologii, nici nu știi când a trecut noaptea, iar dimineața trebuie să mergi la birou.

Motivul pentru care să ții telefonul într-un pahar în fiecare noapte

Dacă adormi greu și ai probleme să te trezești dimineața la alarma telefonului tău, poți crește volumul soneriei cu un pahar. Acest lucru funcționează deoarece sunetul va reverbera în interiorul sticlei. Poate că nu este cea mai plăcută tehnică pentru trezit din lume, dar este eficientă. În plus, pentru a opri alarma, trebuie doar să scoți telefonul din paharul de băut.

Ești genul de persoană care nu se poate trezi dimineața fără alarmă, după o noapte petrecută pe telefonul mobil? Avem pentru tine un truc incredibil! Încearcă această metodă eficientă, pentru a te putea trezi la primul semnal al alarmei.

Puțini cunosc acest truc fabulos

Trucul este foarte simplu, dar destul de bun. Pune telefonul mobil într-un pahar, după ce ai setat alarma. În felul acesta, sunetul va fi amplificat în interiorul paharului, ducând la trezirea şi celui mai somnoros om de pe planetă.

Pont de milioane pentru somnoroși

În cazul în care crezi că nici aşa nu te trezești dimineața, mută paharul la câţiva metri de pat, astfel încât să fii nevoit să te ridici pentru a putea opri alarma. Vei observa că metoda funcționează perfect, deși, la început, te vei enerva groznic. Dar datoria te obligă să te dai jos din pat, chiar dacă nu-ți dorești asta la primele ore ale dimineții. Ține minte acest truc, ne vei mulțumi pentru el.

O vază goală este la fel de eficientă

Difuzoarele pentru smartphone-uri sunt destul de proaste într-o cameră liniștită și practic lipsită de orice zgomot ambiental. Un pahar gol sau o vază fără flori poate amplifica și direcționa zgomotul surprinzător de bine, pentru ca tu să te trezești în câteva secunde.

Cu toții ducem o viață stresantă și nu este neapărat convenabil ca telefonul să tot sune dimineața, când somnul este cel mai dulce. Din acest motiv, există acest truc cu telefonul mobil pus într-un pahar în fiecare noapte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI