11 mart. 2023 | 15:14

De ce să pui orez în colţurile casei. Şi românii ar trebui să facă asta o dată pe lună, le va schimba viaţa

Diverse
De ce să pui orez în colţurile casei. Şi românii ar trebui să facă asta o dată pe lună, le va schimba viaţa
De ce să pui orez în colţurile casei

Cu toate că ne-am obișnuit să îl vedem pe lista ingredientelor în numeroase rețete culinare, acest produs are mult mai multe utilizări. Este un odorizant eficient și se transformă într-un burete ce absoarbe umezeala din aer și element central într-un „ritual” respectat de sute de ani. Află de ce ar trebui să pui orez în colțurile casei.

De ce să pui orez în colţurile casei

Pentru chinezi, este o practică veche, trasmisă din generație în generație, pentru europeni, o supersitiție mai mult sau mai puțin interesantă. Dar, în fond, ce riști încercând un mic „truc” care promite să aducă prosperitate și noroc în viața ta?

În China, orezul nu este doar un aliment de bază, ci și un simbol al norocului și prosperității. Există o teorie în filosofia Feng Shui – care câștigă tot mai mulți adepți și în Europa – potrivit căreia acest produs alimentar poate atrage energiile pozitive, devenind, practic, un talisman.

Atribuindu-se o semnificație atât de importantă, a fost inclus în mai multe „ritualuri” simple pe care oricine le poate face.

Te-ar putea interesa și: Câte zile rezistă orezul în frigider, de fapt. Trebuie aruncat imediat, poți avea mari probleme

Recomandările specialiștilor

Așadar, de ce să pui orez în colţurile casei? Experții în filosofia Feng Shui susțin că ar trebui să facem asta cel puțin o dată de lună, pentru a ne bucura de properitate. Este nevoie de doar un pumn de orez pentru a atrage norocul, sănătatea și energiile pozitive în locuința ta.

Data viitoare când mai fierbi orez, nu mai arunca apa din oală. Este o sursă importantă de nutrienți, bogată în vitamine și minerale. O poți folosi pentru a-ți clăti părul în duș sau o poți turna în pământul plantelor de apartament pentru a le ajuta să se dezvolte.

Dacă vrei să atragi banii în casa ta, nu trebuie decât să pui câteva boabe de orez uscat și șapte monede, valorea lor nu are relevanță, într-un borcan din sticlă. Pune recipientul la intrarea în locuință. Pentru a permite energiei să curgă mai bine, nu uita să reînnoiești orezul o dată la patru săptămâni.

Te-ar putea interesa și: Ce trebuie să faci cu ceapa și orezul înainte de a le adăuga în sarmale. Vor ieși mult mai fragede și pufoase

Parteneri