Atunci când comanzi o pizza mai mare și nu poți să o mănânci pe toată, întotdeauna găsești loc în frigider pentru a depozita câteva felii de preparat, în speranța că le vei savura a doua zi. Cum se reîncălzește corect pizza, de fapt. Trucul pe care toți internauții îl folosesc.
Atunci când credeai că le-ai văzut sau auzit pe toate, Internetul îți mai dă încă o lecție și îți pregătește o surpriză. Un utilizator de Instagram a câștigat popularitate pe rețelele sociale, după ce a împărtășit unul dintre trucurile sale culinare geniale.
Internautul american Flavor God susține că ar fi găsit cea mai bună metodă pentru a reîncălzi feliile de pizza rămase în frigider, după 24 de ore.
Urmărit de peste 2,8 milioane de oameni, într-un videoclip postat recent, gurmandul povestește cum reîncălzește pizza, folosind doar o cratiță și câteva cuburi de gheață.
Aparent, tot ce trebuie să faci este să pui o felie de pizza într-o tigaie cu două cuburi de gheață și apoi vei acoperi totul cu un capac.
În acest fel, aburii vor pătrunde în aluat, lăsând pizza fierbinte și zemoasă, perfectă pentru a fi savurată. Fanilor internautului le-a plăcut la nebunie hack-ul rapid și ușor, iar astfel videoclipul a primit peste 70.000 de aprecieri.
Vezi această postare pe Instagram
Dacă trucul de mai sus nu te-a convins și preferi să încerci o soluție clasică, gospodinele te sfătuiesc să încălzești feliile rămase de pizza în cuptorul de microunde sau chiar în cuptorul normal, însă nu încins.
Tot ce rămâne de făcut este să așezi feliile de pizza rece pe o foaie de copt, după care le vei acoperi foarte bine cu o folie de aluminiu. Se pune foaia pe o tavă, pe care o vei pune pe cel mai de jos raft al cuptorului rece.
Mai departe, vei seta temperatura cuptorului la 250 de grade și vei lăsa pizza să se încălzească până când brânza sau toppingul se va topi. Asta e tot. Acum te poți bucura de felia ta preferată de pizza.
Citește și Secretul celui mai bun aluat de pizza. Preparatul va ieși exact ca în Italia