De ce să pui cuburi de gheaţă în maşina de spălat rufe. Motivul e neaşteptat, doar aşa vei proceda de acum

De ce să pui cuburi de gheaţă în maşina de spălat rufe. Motivul e neaşteptat, doar aşa vei proceda de acum
Care este motivul neaşteptat pentru folosirea cuburilor de gheață

Există trucuri pentru aproape orice. Așa că nu e de mirare că există chiar și un truc genial pentru a vă păstra hainele frumoase. Și culmea, veți putea face asta fără fier și masă de călcat. Mai mult ca sigur că ați auzit de acest truc, dar v-ați întrebat de ce să pui cuburi de gheaţă în maşina de spălat rufe? Motivul e neaşteptat, dar ceea ce contează, este că dă rezultate, în cele din urmă.

Trucul genial pentru a vă păstra hainele frumoase. De ce să pui cuburi de gheaţă în maşina de spălat rufe?

Ai nevoie doar de niște cuburi de gheață, de un uscător și de haine șifonate pe care le calci de obicei. Niciodată nu poți avea prea multe trucuri, iar din fericire pentru noi, YouTube este plin de ele.

Este nevoie doar de o căutare rapidă și poți găsi o soluție ușoară pentru aproape orice îți face probleme. Când te gândești la cuburi de gheață, de obicei te gândești la băuturi reci, dar nu mai este cazul.

Într-un videoclip, utilizatorul YouTube HelloIamBear ne arată un truc care îți va economisi timp, păstrând în același timp hainele frumoase și îngrijite. Pe majoritatea oamenilor îi deranjează să spele rufe, dar scoaterea încrețiturilor este ceea ce nu le place cu adevărat.

Care este motivul neaşteptat pentru folosirea cuburilor de gheață

Cuburile de gheață adăugate în mșaina de spălat pot împiedica încrețirea hainelor. Puneți câteva cuburi la începutul ciclului de spălare. Pe măsură ce cuburile se topesc, acestea vor aburi hainele, lăsându-le mai puțin încrețite atunci când sunt uscate.

Trucul cubului de gheață nu funcționează foarte bine pe blugi, țesături grele sau încărcături supradimensionate. așa că cel mai bine este să vă limitați la încărcături și țesături ușoare. Poți să-l încerci pe orice tip de haine, funcționează cel mai bine atunci când usuci o încărcătură mică de haine din bumbac.

Dacă stai să te gândești, este chiar mai simplu decât pare. Doar puneți hainele șifonate în mașină și priviți cum se întâmplă magia. După ce ai pus hainele în mașină, ia între 3-5 cuburi de gheață, în funcție de cât de mare este încărcătura de haine.

Ideea din spatele acestui truc este simplă. Cum spuneam, gheața se încălzește și, pe măsură ce se topește, se transformă în aburi fierbinți. Aburii îți presează hainele fără să ridici un deget.

Cu cât mai multe cuburi de gheață, cu atât mai mult abur, dar cu mai multe cuburi de gheață vine și mai multă apă, ceea ce înseamnă că va trebui să usuci mai mult timp.

Urmăriți Playtech.ro și pe