A pus 3 cuburi de gheață în uscătorul de rufe și a avut o surpriză uriașă. Nu a mai folosit fierul de călcat niciodată

A pus 3 cuburi de gheață în uscătorul de rufe și a avut o surpriză uriașă. Nu a mai folosit fierul de călcat niciodată
A pus 3 cuburi de gheata in uscatorul de rufe si a avut o surpriza uriasa. Nu a mai folosit fierul de calcat niciodata

Urăști să calci haine? Acest truc simplu te va face să renunți la fierul de călcat pentru totdeauna. Dacă te-ai săturat să pierzi timp prețios călcând fețe de mese, haine sau lenjerii de pat, din fericire, există o metodă simplă prin care economisești timp. Iar hainele tale vor arăta mereu impecabile. Și este atât de ușor încât unii l-ar numi „magie”.

Truc magic cu 3 cuburi de gheață

Când cei mai mulți dintre noi aud fier de călcat, starea de spirit se înrăutățește imediat. Ai nevoie de minute bune pentru ca rochiile tale preferate să arate perfect și încă mai crezi că totul este o pierdere uriașă de timp. Uneori, ți se pare că dulapul cu haine de călcat râde de tine! Te recunoști în această situație Avem o soluție pentru tine. Acest truc înlocuiește cu succes fierul de călcat și face minuni. Ai nevoie de doar trei cuburi de gheață.

Sună prea frumos pentru a fi adevărat, nu-i așa? Încearcă și vei vedea cât de ușoară va fi această rutină enervantă. Iată ce trebuie să faci. Ia hainele șifonate și pune-le în uscătorul de rufe, pentru câteva minute, cu trei cuburi de gheață. Aburul creat de cuburile de gheață vor acționa în locul fierului de călcat. Hainele tale vor arăta ca noi și prezentabile.

Soluția înlocuiește cu succes fierul de călcat

Pe lângă cel menționat mai sus, există un alt truc uimitor pentru hainele încrețite, fără să apelezi la celebrul dispozitiv de călcat. Și este foarte ușor. Spre exemplu, dacă trebuie să îndepărtezi cutele de pe cămașa preferată, pune-o pe un cuier și atârnă-l la duș. Apoi spală-te ca de obicei: umiditatea va face cămașa frumoasă și vei economisi, de asemenea, puțină energie electrică. Datorită acestor idei fantastice, poți chiar să atârni fierul de călcat în cui, pentru că nu mai ai nevoie de el.

Ce să faci cu uscătorul de păr sau oțet, în cazul hainelor șifonate

Toată lumea a pățit măcar o dată să fie pe cale să se îmbrace pentru o ocazie foarte importantă și să observe ceva foarte enervant: hainele alese sunt încrețite sau șifonate. Evident, dacă ai un fier de călcat în casă, problema este ca și rezolvată, dar în multe dintre aceste ocazii s-ar putea să fii într-un hotel sau într-un loc unde nu există fier de călcat.

Idei fabuloase pentru probleme casnice

Toate camerele de hotel sau aproape toate au uscător de păr, așa că folosește-l pentru a-ți călca hainele șifonate. Dacă îți așezi hainele pe o suprafață plană și ții uscătorul de păr pe ele de la câțiva centimetri distanță, cutele vor dispărea datorită aburului fierbinte. Sau cere niște oțet de la bucătăria hotelului în care stai. Amestecă trei sferturi apă și o parte oțet și pulverizează soluția pe îmbrăcăminte, apoi las-o să atârne pe un cuier, ca să se usuce.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI