De ce să nu faci niciodată patul, înainte să pleci dintr-o cameră de hotel. Nimeni nu ți-a spus asta până acum

De ce să nu faci niciodată patul, înainte să pleci dintr-o cameră de hotel. Nimeni nu ți-a spus asta până acum
De ce nu e bine să facem patul atunci când plecăm din camera de hotel

Mulți turiști lasă curățenie în urma lor după ce pleacă din camera de hotel. Fac patul și lasă totul la fel de curat ca la început. Cu toate acestea, nu este bine mereu să faci patul înainte să părăsești camera de hotel, însă de ce?

De ce să nu faci patul înainte de a pleca din camera de hotel

Dacă acasă nu facem mereu patul, la pensiune sau la hotel îl facem aproape mereu înainte să plecăm din cameră. Vrem să lăsăm în urmă o curățenie și o impresie bună și, în același timp, apreciem serviciile ce ne oferă un confort sporit.

La plecare, unii turiști aleg să facă patul, în ideea de a lăsa camera cât mai curată și ordonată după șederea lor acolo. Cu toate acestea, o angajată a unui hotel a dezvăluit că, de fapt, dacă îți faci patul înainte de a părăsi camera nu ajută cu nimic.

Dimpotrivă, noi credem că ajutăm personalul hotelurilor, însă acest gest îngreunează munca celor care se ocupă cu menajul. Cearșafurile oricum trebuie schimbate și patul făcut din nou.

Ce spune angajata unui hotel

Personalul hotelului trebuie să schimbe oricum lenjeria pentru următorul turist, așa că faptul că facem patul înainte de a părăsi camera de hotel nu face decât să îngreuneze munca angajaților.

„Nu mai faceți patul atunci când părăsiți o cameră de hotel și vă decazați. Mulți oameni cred că ne ajută dacă aranjează patul, dar adevărul e că mai mult ne încurcă. Oricum vom schimba lenjeria pentru următorul turist, căci cine ar vrea să doarmă într-un pat care a fost deja folosit?

Un alt sfat pe care vi-l dăm este acela de-a nu lăsa petale de trandafiri în pat, prin camera sau în cadă, după ce ați petrecut o noapte romantică alături de partenerul de cuplu. Petalele lăsate în jacuzzi ne dau bătăi de cap fiindcă sunt foarte greu de eliminat din scurgere”, a dezvăluit Susan, o angajată a unui hotel care se ocupă de curățenie, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Dacă totuși dorim să le oferim o mână de ajutor celor care se ocupă de curățenie, putem doar să împăturim lenjeria de pe pat și să o lăsăm la îndemână. În acest fel nu încurcăm menajerele, iar ele își pot face treaba mult mai repede.