De ce să amesteci bicarbonat de sodiu cu aspirină. Trucul din grădină care te va da pe spate

De ce să amesteci bicarbonat de sodiu cu aspirină. Trucul din grădină care te va da pe spate
La ce foloseste amestecul de bicarbonat de sodiu cu aspirina

S-a aflat de ce să amesteci bicarbonat de sodiu cu aspirină, la ce este bună acesată combinație. Acesta este trucul din grădină care te va da pe spate și pe care îl vei împărtăși cu toți cunoscuții. Așadar, ce ai de făcut, vezi în rândurile de mai jos.

Bicarbonatul de sodiu amestecat cu aspirină va face minuni în grădina ta. Ce legume poți salva cu ea

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că bicarbonatul de sodiu nu lipsește din casele tuturor românilor, dar și a grădinarilor. Acest ingredient banal, precum și aspirina ajută chiar și la prevenirea bolilor care apar la roșiile din grădină. În acest sens vă propunem un truc util, ieftin și ușor.

Știm deja că bicarbonatul de sodiu sare în ajutorul oricărei gospodine când au o problemă, fie ea de beauty, curățenie sau orice altceva. Ei bine, azi îți vom prezenta un truc cu bicarbonat de sodiu și aspirină pentru prevenirea îmbolnăvirii roșiilor.

Soluția poate fi folosită și în scop preventiv

Soluția cu bicarbonat de sodiu și aspirină face cu adevărat minuni cu legumele din grădină. Aceasta poate fi folosită în scop preventiv, întrucât ajută foarte mult la combaterea bolilor la tomate.

În lunile de vară și primăvară, din cauza umidității, dar și a ploilor, roșiile pot dezvolta diverse boli. Ei bine, rețeta utilă de mai jos te va ajuta să preîntâmpini această problemă des întâlnită.

Ingrediente:

-2 linguri de bicarbonat de sodiu

-2 aspirine

-½ linguriță de detergent de vase

-7,5 litri de apă

Preparare soluție pentru prevenția bolilor roșiilor

Într-o sticlă de plastic se pune apa, după care se adaugă în ea bicarbonatul de sodiu, aspirinele zdrobite bine și detergentul lichid. Se agită bine până când se dizolvă complet ingredientele solide și se omogenizează soluția.

Aplicare soluție împotriva bolilor la roșii

Se pulverizează bine roșiile din grădină. Se îmbibă complet în soluția de bicarbonat de sodiu cu aspirină, atât pe frunze cât și pe tulpină.

La final legumele trebuie să arate ca și cum ar fi plouate. Este o soluție ușoară care nu va afecta cu nimic tomatele. Se poate folosi în condiții de siguranță odată la 7-10 zile. Această soluție este tratamentul-minune pentru prevenirea bolilor la delicioasele tomate, însă se poate folosi și la alte plante care au astfel de probleme, cum sunt ardeii, vinetele sau dovleceii.