De ce s-au despărțit Tudor Chirilă și Andreea Raicu, după 5 ani de relație. Cei doi au fost la un pas să se căsătorească

De ce s-au despărțit Tudor Chirilă și Andreea Raicu, după 5 ani de iubire?

Printre cele mai cunoscute relații ale showbiz-ului se află și relația de 5 ani dintre Andreea Raicu și Tudor Chirilă. Cu toate că aceștia au foat la doar un pas de căsătorie, alta le-a fost soarta. Tudor este acum împlinit, are doi copii și o soție, dar Andreea încă își așteaptă iubirea.

De ce s-au despărțit Raicu și Chirilă?

Aparent extrem de diferiți, el, star rock, iar ea…o apariție extrem de finuță și elegantă, au reușit să facă o echipă bună 5 ani. La un moment dat, majoritatea fanilor au crezut că urmează nu numai căsătoria, ci și un copil. Presa din 2006 îi vedea pe cei doi amorezi extrem de discreți, motiv pentru care abia după câțiva ani s-a aflat că, de fapt, Andreea i-a dat papucii lui Tudor. „Ţin să confirm acest lucru pentru a evita eventualele speculaţii. Este singurul meu comentariu legat de acest subiect”, a spus fosta prezentatoare de televiziune, pentru Viva. Cu toate că iubirea s-a consumat, în timpul relației era clar că dragostea plutea în aer.

„Tudor este un om foarte complex cu care am trăit foarte multe şi aş avea o mulţime de spus… Este un om extrem de deştept şi extrem de creativ. Un om foarte talentat, cu care nu te plictiseşti niciodată, de la care am învăţat mult şi care m-a motivat. E mai inventiv şi mai priceput decât mine, ştie să facă de toate şi uneori improvizează. Deseori mă aşteaptă cu masa pusă”
Andreea Raicu

De ce s-ar despărțit Andreea Raicu și Tudor Chirilă, după 5 ani de iubire?
De ce s-ar despărțit Andreea Raicu și Tudor Chirilă, după 5 ani de iubire?

„Eşti veşnic tensionat, îţi pierzi încrederea în tine”

Fosta prezentatoare de televiziune a făcut câteva mărturisiri despre relațiile sale, printre care a vorbit, desigur, și despre iubirea dintre ea și Tudor Chririlă.

„Am avut o relaţie toxică, lungă. Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit. Persoana respectivă în loc să te susţină, e împotriva ta…. Eşti veşnic tensionat, îţi pierzi încrederea în tine… Nu e un subiect dificil pentru că am putut să mă uit la ele. Relaţiile dificile pot fi şi la 40 de ani…”
Andreea Raicu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI