Tudor Chirilă, reacție uluitoare, după căderea guvernului: ”Electoratul este needucat și uită repede!”

Tudor Chirilă, reacție uluitoare, după căderea guvernului: ”Electoratul este needucat și uită repede!”
Tudor Chirilă, reacție după căderea guvernului

Căderea guvernului nu avea cum să-l lase tocmai pe Tudor Chirilă indiferent. Acesta a militat întotdeauna pentru dreptate și a stat alături de cetățeni la fiecare protest, încercând să se zbată pentru ceea ce este corect pe el, pentru familia sa și pentru popor. Care a fost prima reacție după moțiunea de ieri?

Tudor Chirilă, prima reacție după căderea guvernului

Ieri, 10 octombrie, România a demonstrat că se zbate să facă față evenimentelor cu care majoritatea poporului nu au fost de acord. Din anul 2016 până acum, mulți s-au arătat indignați de deciziile din spațiul politic și de cei de la conducerea țării. Se pare că protestele nu au fost în zadar, așa că românii au apucat să serbeze ieri o reușită, căderea guvernului.

Reacția lui Tudor Chirilă, implicat de fel în situațiile fără cusur prin care a trecut și va trece România, nu a întârziat să apară. Cântărețul a declarat că acum, după cele petrecute, mulți așteaptă așteaptă vrema reformei, dar că acesta este mai rezervat, pentru că de acum înainte formațiunea care a pierdut guvernarea va urma să plaseze rezultatele incompetente în dreptul guvernului ce va conduce.

Tudor Chirilă, prima reacție după căderea guvernului
Tudor Chirilă, prima reacție după căderea guvernului

„Nu suntem la acea maturitate”

„Asta pentru că electoratul român este în marea lui majoritate needucat și uită repede. Uită, de exemplu, că nu cu foarte mult timp în urmă Victor Ponta se afișa cu Liviu Dragnea ca un cuplu care construiește România. Pro România nu este altceva decât o altă aripă a mafiei PSD una care de ceva timp găzduiește cu larghețe „dizidenții” epocii Dragnea. Același electorat cu memoria scurtă uită că PNL este partidul care acum câțiva ani făcea parte din mizerabila coaliție USL. Acum PNL vrea să credem că este pe deplin reformat și are capacitatea de a readuce România către decență. Dacă electoratul ar ține minte oameni și nu ar fi sedus de nume noi de partide sau de „dizidențe” de ocazie, nici PNL, nici Pro România nu ar fi atât de sus în scorurile electorale iar PSD ar fi fost demult istorie. Dar nu suntem la acea maturitate”
Tudor Chirilă