De ce s-a supărat Ianis Hagi pe echipa Rangers. Ce a titrat presa din Scoția

Prințul Ianis este, din nou, în centrul atenției presei scoțiene. Fiul lui Gică Hagi este dorit de câteva dintre cele mai mari cluburi de fotbal din lume. Deși s-a zvonit că cei de la Lazio ar fi făcut o ofertă de 13 milioane de euro pentru a-l cumpăra pe Ianis Hagi, se pare că cei de la Sevilla au pus ochii demult pe mijlocașul român. Ce a titrat presa din Scoția. 

De ce s-a supărat Ianis Hagi pe echipa Rangers

Deși este un sportiv extraordinar, internaționalul român pare să nu aibă foarte mult noroc în a fi prinde primul 11. Cele mai importante publicații din Scoția au scris despre faptul că Steven Gerrard nu l-a pus titular pe fiul regelui fotbalului românesc, lucru care a atras atenția și a colegilor săi de echipă.

„A fost folosit puţin în acest sezon. Au existat dubii în ceea ce-l priveşte la Genk, unde au crezut ca e doar un fotbalist OK, dar el e încă tânăr, iar pentru un fotbalist tânăr aş spune că a contribuit din plin în acest sezon.

Probabil că e nemulţumit pentru că n-a fost titular în mai multe meciuri sau pentru că n-a evoluat mai mult. Evident, Steven Gerrard are un plan de joc şi e puţin reticent în a-l perturba prea mult.”, a declarat Alex McLeish, fost antrenor al echipei scoțiene.

Când pleacă Ianis Hagi la Sevilla

Ianis Hagi ar putea pleca la andaluzi în această vară, dacă cei de la Rangers se vor înțelege la bani cu patronii de la Sevilla. Contractul ar fi pe masă, dar încă nu a fost stabilită o sumă de bani.

„Hagi a avut evoluții bune în acest sezon, șapte goluri și 12 pase decisive, dar nu a fost un titular obișnuit în echipa lui Rangers. Rangers a plătit 3 milioane de lire sterline pentru Hagi, în vara trecută, și e puțin probabil să fie luată în calcul vânzarea sa, cu excepția cazului în care clubul chiar ar face un profit serios.”, au declarat ziariștii de la Glasgow Live.

„Talentatul român, fiul legendei Gheorghe, nu a fost un titular obișnuit în echipa lui Rangers. Hagi a fost transferat definitiv de Rangers, în vara trecută, după un împrumut de succes de la Genk, început în ianuarie 2020. Au fost mai multe echipe despre care s-a scris că ar fi interesante de fotbalistul ofensiv, inclusiv Lazio. Totuși, Fichajes anunță că Sevilla este favorită pentru transfer”, au scris jurnaliștii de la The Scottish Sun.

„Nu este clar dacă Rangers este dispusă să-l vândă pe Hagi după numai un sezon complet”, au notat cei de la Daily Record.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI