De ce s-a rupt prietenia dintre Smiley și Alex Velea, de fapt. Adevărul despre separare: ‘Nu-i mai răspunde la telefon’

De ce s-a rupt prietenia dintre Smiley și Alex Velea, de fapt. Adevărul despre separare: ‘Nu-i mai răspunde la telefon’
De ce s-a rupt prietenia dintre Smiley și Alex Velea, de fapt. Adevărul despre separare- ‘Nu-i mai răspunde la telefon’

Smiley și Alex Velea sunt prieteni de foarte mult timp. Cu toate acestea, cei doi nu își mai vorbesc și s-au îndepărtat, chiar dacă în trecut colaborau destul de strâns.

De ce s-a rupt prietenia dintre Smiley și Alex Velea, de fapt

Se pare că prietenia celor doi s-ar fi terminat. Smiley și Alex Velea nu își mai vorbesc, iar drumurile lor în ceea ce privește cariera s-au despărțit. În plus, cu toate că au pus bazele celebrei case de producție HaHaHa Productions, acum cei doi nici măcar nu mai comunică.

Se pare că totul a plecat de la Alex Velea, care s-a îndepărtat de Smiley, dar și de ceilalți amici din gașca de la HahaHa. Surse din anturajul celor doi au declarat pentru ȘtiridinLume că Alex Velea nu îi mai răspunde la telefon lui Smiley.

„Alex este cel care a decis acest lucru. Nu mai vorbește cu aproape nimeni din vechea gașcă. Nu a existat o ceartă între el și Smiley, pur și simplu a încetat să-i mai răspundă la telefon. Nici măcar nu se mai duce să tragă piese la Hahaha Production, casa de discuri a lui Smiley, deși doar cu ei a lucrat încă de când s-a lansat pe piață”, au declarat surse din apropierea celor doi pentru stiridinlume.ro

De la ce a pornit totul

Au existat și zvonuri potrivit cărora cei doi s-ar fi certat din cauza banilor, însă adevăratul motiv al rupturii dintre Velea și Smiley este încă necunoscut. De asemenea, au fost zvonuri care spuneau că Antonia ar fi fost un factor decisiv în ceea ce privește distanțarea celor doi, iar asta pentru că lucrurile s-au răcit între ei când relația dintre Velea și Antonia a devenit serioasă.  Velea a plecat de la HahAHa și a pus bazele propriei sale case de producție.

„Alex nu îi răspunde aproape niciodată la telefoane lui Smiley. Mereu spune că este obosit, că a avut treabă. Nu s-au certat, încă se înțeleg bine, dar nu mai sunt ca frații, ca înainte. Smiley a început să se distanțeze tocmai din cauza acestei atitudini a lui Alex”, au declarat surse din apropierea artiștilor, pentru Impact.

În plus, Ruby a vorbit despre o eventuală răceală între cei doi artiști, în urmă cu doi ani. Artista a spus că nu se pune problema de așa ceva.

“«Ha Ha Ha Production» şi «Golden Boy Society» sunt la fel, două frăţii. Din «Ha Ha Ha» s-a născut «Golden Boy», care încearcă să aducă mai mulţi artişti. Nu se poate vorbi de o răceală între Alex Velea şi Smiley, deşi acum sunt două label-uri. Chiar sunt convinsă că nu s-a întâmplat asta, din moment ce studiourile «Golden Boy» vor fi în aceeaşi uzină”, a mărturisit Ruby.