05 ian. 2022 | 15:53

De ce s-a mutat Lucian Viziru înapoi în România, de fapt. Adevărul despre el și familia sa a ieșit la iveală

Monden
De ce s-a mutat Lucian Viziru înapoi în România, de fapt. Adevărul despre el și familia sa a ieșit la iveală
Lucian Viziru, totul despre întoarcerea în România

Lucian Viziru s-a bucurat de foarte mult succes în momentele în care a jucat în telenovele cunoscute. Totuși, el s-a hotărât să stea departe de lumina reflectoarelor și să se mute în Germania pentru a se ocupa de o altă pasiune, tenisul. Fostul actor s-a decis să se întoarcă acasă, în România.

Lucian Viziru, adevărul despre mutarea în România

Mulți au rămas surprinși în momentul în care Lucian Viziru s-a întors în România după o lungă perioadă de vreme petrecută în Germania. Acesta a dezvăluit că familia lui s-a luptat cu numeroase greutăți peste hotare. De asemenea, fostul actor a simțit că domeniul profesional ales nu îi mai aducea plăcere.

„Mutatul în Germania înapoi în România a fost mare, nu a fost o perioadă ușoară. Nu a fost ușor să stau fără Ema, ea a plecat din Germania, a venit prima. A fost bine, dar nu prea. Nu era bine pentru noi ca familie acolo.

Să zicem că poate că mie îmi era ok cât de cât, deși ajunsesem să mă plafonez la un moment dat. Nu voiam să mă duc să fac performanță, să plec 360 de zile de acasă, să nu îmi văd familia.

Îmi plac provocările, iar în acel moment nu mai aveam vreo provocare.”, a zis Lucian Viziru în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

„Sunt bucuros că am făcut acest pas”

Lucian Viziru s-a luptat cu anumite probleme înainte de a ajunge în România. Partenera lui s-a întors mai repede în țară, mai ales pentru că își găsise un loc de muncă potrivit pentru pregătirea ei. Fostul actor se bucură enorm că a luat această decizie drastică.

„Ea a venit prima pentru că își găsise ceva de lucru la nivelul ei de pregătire. Management, da. Acolo a lucrat, dar a lucrat la un restaurant. Știam ce poate, ce potențial are. Despre asta e vorba, era păcat să se irosească.

Am convenit că pleacă ea, iar apoi ne întoarcem și noi. A venit soacra să stea cu mine în primă fază. Noi nu ne înțelegem foarte bine. La început ne-am înțeles bine, dar în ultima vreme nu prea. E pe față totul la noi.

Nu a fost cea mai plăcută situație, dar trebuia să trecem prin așa ceva. Sunt bucuros că am făcut acest pas, mi-a fost dor de România, există multe oportunități pentru noi ca familie.”, a mai zis el.

De ce a plecat Lucian Viziru din România. S-a decis să spună totul

Fostul actor a explicat că anturajul pe care îl avea atunci când juca în telenovele nu îl susținea. Acesta s-a decis să își urmeze a doua pasiune, anume tenisul, plecând astfel în Germania. Cu toate acestea, Lucian Viziru consideră că a făcut o greșeală.

„La vremea respectivă, o luasem pe căi greșite. Anturajul spunea că ceea ce fac este o rușine. Ajunsesem să cred chestia asta. Mi-aș dori să fac artă, să fie ceva mișto. Când nu am mai putut să fac chestia asta, am apelat la planul B.

Aveam o plasă de siguranță cu tenisul. Cred că a fost o greșeală. Spunea cineva că nu există roluri proaste, doar actori proști. Asta i-aș spune lui Lucian de acum 15 ani.

Cel mai mult mi-a plăcut rolul din Inimă de țigan. A fost un vis să joc cu actori așa de mari.”, a adăugat fostul actor.

Lucian Viziru s-a confruntat cu probleme imense în ultimele zile. Acesta le-a mărturisit fanilor că a ajuns de urgență la spital, fiind suspect de infarct. El a avut nevoie de ajutorul medicilor, care l-au monitorizat în permanență. Din fericire, fostul actor a trecut peste această provocare cruntă din viața lui.

Parteneri
Cuplu surpriză în showbiz. Cu cine l-a înlocuit Naomi Hedman pe Florin Ristei
Redactia.ro
De ce nu ar trebui să ceri niciodată felii de lămâie într-un restaurant. Detaliul neașteptat dezvăluit de o angajată
Click.ro
Care sunt cele două țări NATO pe care Putin le-ar ataca în cel mai negru scenariu al generalilor americani
Digi24
Adelina Pestrițu și-a arătat BUSTUL pe Internet. Imagini INCENDIARE cu bruneta!
Vocea.biz
'Actorul vostru, diavolul realității mele'. Un cunoscut actor e acuzat că și-ar fi bătut soția!
Unica.ro
Horoscop. Zodiile care se îmbogățesc până la finalul anului. Vor face bani pe bandă rulantă
EVZ.ro
EXCLUSIV. Raluca Pastramă îl dă în judecată pe Ibrahim, fostul soț, după ce a filmat-o în ipostaze interzise! Imaginile au ajuns și la Pepe. Reacție dură la adresa celor doi bărbați
Spynews
Românii, taxaţi cu 500 LEI, chiar şi de mai multe ori pe an. Va fi inclus în preț, nu poți evita
Capital.ro
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
Mai MULȚI BANI la pensie pentru românii cu acest număr de ani lucrați!
Mediaflux
Noul cuplu bombă în showbiz! Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, și fiul Ozanei Barabancea, Andrew, au o relație! | VIDEO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro