De ce s-a îmbolnăvit grav Liviu Vârciu, de fapt. Ce greșeală majoră a comis iarna

De ce s-a îmbolnăvit grav Liviu Vârciu, de fapt. Ce greșeală majoră a comis iarna
Ce detaliu important a uitat

Liviu Vârciu trece prin momente cumplite. Artistul se confruntă cu probleme de sănătate și chiar a fost internat în spital. El a ajuns de urgență pe mâna medicilor cu câteva zile în urmă, iar cadrele medicale i-au acordat îngrijirile necesare și i-au prescris mai multe tratamente, care însă nu au dat randamentul așteptat. Acum, artistul vorbește despre cum se simte.

Liviu Vârciu, doborât de răceală. Tratamentele nu își fac efectul

Liviu Vârciu se luptă de mai bine de o săptămână cu o răceală extrem de gravă, din cauza căreia a ajuns și la spital. Tratamentul pe care medicii i l-au dat nu funcționează, iar starea cântărețului este una în continuare proastă.

Prezentatorul și-a speriat fanii când le-a povestit că a ajuns la spital. Mulți dintre ei îl întreabă zilnic cum se simte și dacă starea i s-a îmbunătățit.El s-a filmat în timp ce povestea despre starea lui de sănătate. Vârciu a povestit că se simte puțin mai bine, dar încă nu și-a revenit în totalitate.

Mai mult, el le-a spus fanilor că și-a modificat vocea cu ajutorul unui efect și că nu este atât de răgușit.

„Mult mai bine. Sunt mult mai bine, am și efect pe voce. Mâine mă duc să îmi ia sânge. Să îl ia pe al meu și să îmi pună unul bun.

Am stat prea mult în casă, a venit iarna, a nins, au crescut copiii. Nu ieșiți cu părul ud în cap că uitați ce se întâmplă.

Aveți grijă de voi! Să aveți o duminică frumoasă!”, a spus Liviu Vârciu, pe pagina sa de Instagram.

Ce i-a sfătuit artistul pe fani

Artistul povestea acum câteva zile că urmează tratamentul prescris de medici, dar starea lui nu se îmbunătățește. El a decis să își facă mai multe analize amănunțite, inclusiv un RMN.

De altfel, Vârciu le-a spus fanilor că mâine merge să i se ia sânge pentru câteva analize.

„Ia uitați medicii! Ei muncesc și astăzi (…) Aia e, am venit să îmi fac și un RMN. Ceva, ceva trebuie să am. (…)”, a explicat Liviu Vârciu pe Instagram.

”Tot la fel, tot la fel. Nu înțeleg, toate pastilele sunt în mine și nu înțeleg.

Aveți grijă de voi ca să stați cu festul în casă și cu patru pături pe voi. Îmbrăcați-vă când ieșiți afară că baga suferă la frumusețe.

Nu ieși cu capul ud mamă, da!?”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI