Adevărul despre starea de sănătate a lui Liviu Vârciu. Ce au descoperit medicii după ce i-au făcut toate analizele

Adevărul despre starea de sănătate a lui Liviu Vârciu. Ce au descoperit medicii după ce i-au făcut toate analizele
Ce au descoperit medicii după ce i-au făcut analizele lui Liviu Vârciu?

Ce se întâmplă cu Liviu Vârciu? Cunoscutul prezentator de televiziune a ajuns de urgență pe mâna medicilor din cauza unei răceli urâte. Ce au descoperit medicii după ce i-au făcut investigațiile? Fanii artistului sunt surprinși.

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Liviu Vârciu: ce arată analizele vedetei?

Liviu Vârciu a reușit să își îngrijoreze serios fanii în urma anunțului că o răceală îi dă bătăi de cap. Acesta a încercat să se trateze acasă, dar a ajuns în cele din urmă pe mâna medicilor. Prezentatorul de televiziune a fost dus de urgență la spital în urmă cu o zi.

Acesta a acuzat simptome specifice unei răceli puternice, iar când a observat că starea sa se agravează a luat decizia de a cere ajutor de specialitate. Suspiciunea medicilor era că bărbatul se infectase cu COVID-19, dar testele au infirmat temerile cadrelor medicale.

Prezentatorul de TV a fost externat după ce a început să se simtă mai bine, ulterior a revenit pe rețelele de socializare unde le-a povestit internauților exact cum este acum. Cântărețul a reușit să îi liniștească pe toți după ce le-a mărturisit că nu are coronavirus, ci doar o răceală foarte puternică cu care se va mai lupta o vreme de acum încolo.

„Cum arată Vârciu? A îmbătrânit un pic. Mulțumesc de grijă”

Analizele făcute în spital au avut un rezultat favorabil și acum actorul a rămas cu o tuse și probleme de respirație. De asemenea, vedeta a mulțumit tuturor celor care îl iubesc pentru mesajele frumoase și încurajările primite după ce a anunțat că nu se simte bine. 

„Fraților, iubiții mei, dragii mei, am fost la spital, m-am simțit rău, dar acum sunt bine. Covid nu am, că-s cu testul negativ, la plămâni mi-am făcut o radiografie, sunt bine.

Respir un pic mai prost pentru că m-a luat răceala foarte tare și tușesc. M-au sunat o grămadă de prieteni de-ai mei, au văzut la televizor că ”vai, cum arată Vârciu”. Cum arată Vârciu? A îmbătrânit un pic. Mulțumesc de grijă, dar sunt bine, sunt ok”, a povestitLiviu Vârciu pe rețelele de socializare.

„M-a spart…nu-mi mai trece”

Actorul și-a speriat fanii după ce a postat imagini cu el aflându-se pe patul de spital și vizibil afectat de tot ce i se întâmplă. Cel din urmă i-a îndemnat pe internauți să aibă grijă de ei mai ales în această perioadă și să stea pe cât de departe posibil de spitale.

„Știți răceala aia? M-a spart. Am ajuns la spital, nu are nicio legătură, deci… Nu îmi mai trece. Sare, Carmol, fes în cap, șosete, oțet, Paracetamol, Nurofen, toate. S-a făcut a dracu răceala asta, nu se poate așa ceva. Așa că, dragilor, feriți-vă și de răceală și de coronavirus”, a spus Liviu Vârciu pe pagina lui Instagram, în timp ce se afla la camera de gardă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI