De ce renunță fiul adoptiv al lui Iosif Rotariu la facultate. Ce decizie neașteptată a luat EXCLUSIV

De ce renunță fiul adoptiv al lui Iosif Rotariu la facultate. Ce decizie neașteptată a luat EXCLUSIV
Fiul lui Iosif Rotaru s-a hotărât: tânărul nu vrea să meargă la facultate

Fostul mare internațional Iosif Rotariu (59 de ani), și soția lui, Dana, sunt tare mândri de cei doi copii înfiați, pentru care au făcut inimaginabile sacrificii financiare ca ei să ducă o viață lipsită de griji. Iată însă că fiul lor, Cristinel, acum în vârstă de 18 ani, consideră că a venit vremea să le întoarcă binele părinților cu suflet mare. De anul viitor, după ce va absolvi liceul, se va angaja, ca să aibă banii lui de buzunar, dar și ca să-și ajute familia: ”Cristinel nu vrea la facultate, își va căuta un loc de muncă, vrea să lucreze în domeniul calculatoarelor, marea lui pasiune”, ne-a declarat mama lui, Dana Rotariu, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Fiul adoptiv al lui Iosif Rotariu, decizie neașteptată: tânărul renunță la facultate

  • Cristinel Rotariu este dependent de insulină.” Dacă nu i se respectă programul i se face rău, intră în comă”

Fostul mare jucător de fotbal Iosif Rotariu, și soția lui, Dana Rotariu, un cuplu cu suflet mare, au luptat enorm ca cei doi copii pe care i-au înfiat să fie fericiți, să nu le lipsească nimic. Cristinel, fiul lor, elev în clasa a Xll-a, diagnosticat cu diabet, a stat mai mult în casă, la vreme de pandemie, pentru a nu se îmbolnăvi de Covid-19:

”Băiatul este dependent de insulină și monitorizat non-stop. Are o pompă cu senzori la burtă și, tot așa, și la picior. Mâncarea lui trebuie calculată, trebuie să îi dau din trei în trei ore. Dacă nu se respectă programul i se face rău, intră în comă”, ne povestea Dana Rotariu, într-un interviu pentru playtech.ro.

Ce va face acesta?

  • ”Cristinel nu dorește să meargă la facultate, își caută un loc de muncă”

Cristinel consideră că a sosit vremea să le întoarcă celebrilor părinți binele făcut. Astfel, de anul viitor, el vrea să-și câștige banii de buzunar. Mama lui, Dana Rotariu, ne-a vorbit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre planurile frumosului ei fiu, referitor la cariera aleasă:

”Cristinel este în ultimul an de liceu, dar nu dorește să meargă la facultate, își caută un loc de muncă, ar dori ceva în domeniul calculatoarelor, marea lui pasiune”. Iosif și Dana Rotariu l-au adoptat pe Cristinel în 2007.

Motivul deciziei

  • Cristinel Rotariu vrea să-și ajute cu bani și surioara bolnavă, operată de 49 de ori

Dar, Cristinel vrea să-și ajute cu bani și surioara, pe Kassandra Rotariu (16 ani), care va fi operată, din nou, pentru a-50-a oară, la împlinirea vârstei de 18 ani. Kassandra a fost diagnosticată încă de la naștere cu osteomielită, o afecțiune gravă a sistemului osos:

”Am fost în vară cu fetița în Franța, la consult, am crezut că o vor opera din nou la picior, căci are dureri, dar ni s-a spus că acea proteză stă bine, abia la vârsta de 18 ani va trece printr-o altă intervenție chirurgicală”, ni s-a mai confesat Dana Rotariu, pentru playtech.ro.

  • Kassandra Rotariu este o elevă de nota 10

Kassandra Rotariu este foarte ambițioasă. În ciuda problemelor de sănătate, cu care se confruntă, încă de naștere, și a durerilor care nu îi dau pace, puștoaica este un elev-model, un exemplu pentru colegii ei de clasă:

“Sunt mândră de ea, la școală. Are o ambiție de fier, când vine vorba despre învățat. A terminat cu media generală 10, nu se culcă până nu are toate temele și lecțiile învățate”, ne povestea Iosif Rotariu, pentru playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI