Marius Șumudică, din nou în Liga 1?! Cu cine poate semna în cel mai scurt timp

Marius Șumudică, din nou în Liga 1?! Cu cine poate semna în cel mai scurt timp
Marius Sumudica, din nou la Liga 1?

Marius Șumudică s-ar afla pe punctul de a bate palma cu Universitatea Craiova. Acesta și-ar dori o întoarcere la Rapid și ar fi dorit de Gigi Becalu la FCSB, însă cel mai aproape să preia Universitatea Craiova, potrivit Sport.ro.

Marius Șumudică, din nou în Liga 1?!

Cel mai probabil, oltenii se vor despărți de grecul Marinos Ouzounidis, iar Șumudică se află primul pe lista patronului Mihai Rotaru. La Craiova, Marius Șumudică a putea să primească 600.000 de euro pe an, din salariu, dar și prime de obiectiv.

Marius Șumudică a fost aproape de Craiova și la începutul anului 2021, însă în cele din urmă a ales să semneze cu Rizespor, acolo unde a rezistat numai o lună.

În cariera sa, Marius Șumudică, în vârstă de 50 de ani, le-a antrenat, printre altele, pe Astra, Rapid și Universitatea Cluj.

”Divizia B este o catastrofă”

Recent, Marius Șumudică i-a criticat pe actualii finanțatori de la Rapid pentru haosul creat la nivel de conducere cu instalarea sau nu a lui Daniel Niculae în funcția de președinte.

”Nu am înțeles ce e cu Daniel Niculae, ba e președinte, ba nu e. A fost o conferință, l-au prezentat, după aia citesc că nu e președinte. Dacă te bate Călărașiul, care, săracii, nu și-au mai luat banii de șapte luni, vă dați seama.

Mie îmi pare rău de Iosif, că e sufletist. Important e ca actorii principali, jucătorii, să joace pentru tine. Probabil băiatul ăsta are talentul de a-și apropia foarte mult jucătorii, dar din punct de vedere valoric, Rapid are nevoie de cel puțin 15 jucători dacă vrea să rămână în prima ligă.

Cel puțin 15 jucători, dar nu din ăștia de la echipele care au retrogradat”, a spus Marius Șumudică, într-o intervenție telefonică, găzduită de emisiunea Fotbal Club.

Marius Șumudică a mai spus că mai marii fotbalului românesc trebuie să găsească metode de finanțare și la nivelul ligii secunde, pentru ca fotbalul să progreseze.

”Divizia B este o catastrofă, dacă nu se vor pune bazele unei serii puternice, în care să fie înscrie echipe care au bugete și au posibilitatea de a plăti jucătorii, ne vom duce din ce în ce mai jos.

Eu cred că fotbalul românesc este într-o constantă scădere. Echipele care ajung la baraj nu vor avea nicio șansă, cele din Liga 2, asta se întâmplă de ani de zile”, a mai declarat Marius Șumudică, la Digi Sport.