De ce poartă fata Amaliei Enache haine rămase mici ale altor copii. Dezvăluirea vedetei Pro TV

De ce poartă fata Amaliei Enache haine rămase mici ale altor copii. Dezvăluirea vedetei Pro TV
Fata Amaliei Enache poartă haine de la alți copii.

Fetița Amaliei Enache poartă hainele rămase de la alți copii. Mulți s-ar fi gândit că fiica vedetei are în garderobă lucruri care sunt scumpe și noi, dar nu este deloc așa. Femeia încearcă să o învețe lucruri importante prin modul acesta. Majoritatea fanilor au rămas fără reacție atunci când au auzit asta. Unii dintre ei au înțeles și o sprijină, iar câțiva i-au urmat exemplul și fac acest lucru cu copiii lor.

Fata Amaliei Enache poartă haine de la alți copii: de ce vedeta o pune să facă asta

Amalia Enache este o mamă atentă și la mediul înconjurător. Ea creează propriile reguli atunci când vine vorba despre creșterea și educația fetei sale.

Cu toate că și-ar permite haine noi și de brand, nu îi cumpără micuței sale piese vestimentare de la magazin. Prezentatoarea Știrilor de Noapte de la Pro TV a mărturisit că a încercat să o facă pe Alma să iubească și să protejeze natura încă din primii ani de viață.

Mai cu seamă, vedeta vrea ca moștenitoarea ei să devină un adult responsabil. Cea din urmă nu se ferește să mărturisească faptul că o îmbracă pe cea mică în haine primite de la alți copii, iar jucăriile sunt înlocuite cu elemente din natură.

Ea susține că generație sa a început să consume din ce în ce mai mult și să aibă senzația că totul este în regulă ambalat. Fiica vedetei poartă haine de la alți copii care sunt întotdeauna date mai departe.

„Economia circulară este foarte importantă”

„Economia circulară este foarte importantă în cazul jucăriilor și al hăinuțelor de copii, pe care ei le poartă foarte puțină vreme. Noi facem această economie circulară în cercul meu de prieteni. Alma poartă haine rămase mici ale altor copii și le dăm întotdeauna mai departe pentru că și industria asta de produs masiv a hainelor este extrem de poluantă”,

„Eu cred că generația noastră, care a început să consume tot mai mult, să ni se pară că totul este în regulă să fie foarte ambalat și că este responsabilitatea altcuiva să ducă undeva gunoiul.

La colțul străzii mele există containere din acelea mari în care putem să aruncăm selectiv și acolo mă întâlnesc cu oameni foarte în vârstă din cartier, ceea ce mie îmi spune că ei de fapt au această responsabilitate și au avut acest obicei de a duce sticla la sticlă, de a duce hârtia la hârtie, doar că foarte mult timp nu s-a mai întâmplat asta, adică nimeni nu colecta selectiv.”, a mai povestit Amalia Enache, pentru ego.ro.