De ce Paula Seling nu a mai mâncat carne de 11 ani. Cum se menține în formă

De ce Paula Seling nu a mai mâncat carne de 11 ani. Cum se menține în formă
De ce Paula Seling nu a mai mancat carne de 11 ani. Cum se mentine in forma

Paula Seling este una dintre cele mai reputate artiste din România. Vedeta a reușit, de-a lungul anilor, să câștige inimile a zeci de milioane de români, datorită carismei, talentului și eleganței sale. La 43 de ani, artista arată foarte bine. Care este secretul siluetei sale de adolescentă.

Cum se menține în formă Paula Seling la 43 de ani

Paula Seling pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice. Frumoasa artistă arată senzațional la vârsta de 43 de ani, având o siluetă de adolescentă. Formele sale voluptoase și statura princiară au atras întotdeauna atenția reprezentanților sexului puternic.

Într-un interviu acordat Revistei VIVA, Paula Seling a vorbit despre secretele sale culinare. De mai bine de o decadă, cântăreața a adoptat un stil alimentar vegan.

Cu alte cuvinte, diva nu mai consumă carne de 11 ani și produse de origine animală de 5 ani de zile. De asemenea, solista este pasionată de sport. Merge cu bicicleta și trotineta ori de câte ori are ocazia, pentru a face mișcare.

„Îmi place sportul, să merg cu bicicleta, cu trotineta, ador zborul, de orice fel, în aer sau sub apă, vreau să mai sar cu parașuta, vreau să continui scufundările, îmi place să călătoresc, să citesc, să am grijă de plantele mele, iubesc să mă plimb prin orașe vechi, prin cetăți.

Îmi place să merg la muzee și să îmi închipui viața celui ce a mânuit uneltele vechi de sute sau mii de ani. Nu îmi plac zgomorul, agitația sau locurile aglomerate.

Motivul pentru care Paula Seling a renunțat la produsele din carne

Întrebată de ce a devenit vegetariană și, între timp, vegană, Paula Seling mărturisește că se simte foarte bine în pielea ei și simte că, acum, are mai multă energie decât înainte, când consuma produse de origine animală. De asemenea, frumoasa artistă

Doar beneficii. Sănătatea mea a avut de câștigat, energia mi-a crescut enorm, am poftă de viață și satisfacția că pot să fac ceva pentru a ajuta lumea.

Nu am mai mâncat carne de 11 ani, produse de origine animală – de 5 ani și nici nu intenționez să mănânc. Nu mă tentează. Singurul lucru care îmi face cu ochiul sunt fructele de mare sau peștele, rareori. Însă, în general, mă abțin.”, a declarat Paula Seling, în exclusivitate pentru viva.ro.