Ce a făcut Marius Elisei pentru Oana Roman. Gestul care spune multe despre relația celor doi

Ce gest a facut Marius Elisei pentru Oana Roman

Noul an a venit cu momente grele pentru Oana Roman. Deși s-au despărțit, cu câteva zile înainte de Crăciun, Marius Elisei i-a sărit în ajutor fără să ezite.

Ce a făcut Marius Elisei pentru Oana Roman

La numai o zi după ce fiica sa, Isabela, a avut nevoie de ajutorul medicilor, Oana Roman a trecut din nou prin momente cumplite. Miercuri dimineața, fiica fostului premier al României a ajuns la un spital privat din București, ca să o interneze pe mama acesteia, Mioara Roman.

„Am lăsat-o pe mama la spital, norocul meu e că acolo au super grijă de pacienți. Eu trebuia să plec, am filmări pentru emisiunea „Mămici de pitici cu lipici”. Astăzi trebuie să merg la Ploiești, am treabă și acolo, trebuie să fac proceduri. Am lăsat-o cu cei de acolo, pentru că, oricum, cu noile reguli, nu am voie să intru cu ea sus, în rezervă. Este un avantaj al faptului că mergem la un spital privat și este un lucru pe care am să-l spun orice ar spune oricine, faptul că avem aceste abonamente ajută foarte mult”, a spus Oana Roman, într-un story, pe Instagram.

Deoarece a fost întrebată de mai mulți fani despre starea de sănătate a fiicei lui, Isabela, care a avut nevoie de îngrijiri medicale cu doar o zi înainte, vedeta a dezvăluit gestul făcut de Marius Elisei, în aceste zile pentru familia ei.

„Iza e mai bine. A avut un virus pe care l-a luat de pe undeva. A început tratamentul de aseară, aşa că nu a mai făcut febră. Eu plec la Ploieşti pentru că am de făcut nişte proceduri şi de filmat, aşa că ea a rămas acasă cu tatăl ei. L-am rugat să vină să stea cu ea până termin eu treaba”, a spus Oana Roman.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit

De menționat este că Isabela a avut un episod de febră și frisoane, luni, 11 ianuarie. Îngrijorat pentru fiica lui, Marius Elisei s-a dus cu ea la spital, chiar a doua zi, pentru ca medicii să îi facă analize fetiței de șase ani.

„Ieri (n.r. – luni) când am ajuns acasă, Iza a făcut febră și nu am știut de ce. A continuat să facă febră și azi-noapte și astăzi. Astăzi a fost la spital cu tatăl ei, pentru că ultima oară fusesem eu cu ea și nu ne putem duce amândoi. I-au făcut câteva analize și se pare că este ceva la stomăcel, dar nu știm exact ce. Încă nu sunt gata toate analizele. Acum este sub tratament, sperăm că o să fie mai bine”, le-a spus Oana Roman admiratorilor săi, într-un story pe Instagram.

Amintim că Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit în luna decembrie 2020, chiar cu câteva zile înainte de Crăciun. Oana Roman a spus că o să păstreze o relație amiabilă de dragul Isabelei, fiica de numai șase ani.

„Eu cred că interesul principal e ca Iza să se dezvolte cum trebuie și ea a înțeles. Au fost multe discuții de-a lungul timpului. Pe undeva s-a umplut și s-a depășit limita. Pasiune și iubire ca la început nu mai sunt, după niște ani. Importante sunt prietenia, complicitatea, respectul. Când se duc astea e problema. Se rupe nu când nu mai e pasiune, se rupe când nu mai e baza, fondul. Cred că într-o relație conteză mai mult decât orice”, a declarat Oana Roman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI