06 dec. 2021 | 13:23

De ce o respectă Meghan Markle pe Regina Angliei, de fapt. A spus motivul adevărat

Monden
De ce o respectă Meghan Markle pe Regina Angliei, de fapt. A spus motivul adevărat
Ce impresie și-a făcut Meghan Markle despre Regina Angliei? Aceasta a mărturisit tot

Ce impresie și-a făcut Meghan Markle despre Regina Elisabeta a II-a? Fosta actriță a făcut câteva afirmații impresionante în cadrul unui interviu. Ce a spus despre monarh? Care este motivul pentru care o respectă?

Meghan Markle, despre Regina Angliei: care este motivul pentru care o respectă?

Oameni din lumea întreagă sunt curioși de relațiile membrilor din Casa Regală a Marii Britanii. Tensiunile, secretele și controversele din interior nu sunt puține, iar presa și specialiștii scot la iveală detalii care la prima vedere nu par a fi importante.

În încercarea de a analiza pe toate părțile relația dintre Ducii de Sussex și familia regală, jurnaliștii britanici au scos la iveală câteva mărturii aparte făcute de Meghan în cadrul unui interviu acordat în urmă cu ceva vreme.

Fosta actriță a vorbit atunci despre prima întâlnire pe care a avut-o cu Regina Marii Britanii. După instalarea soților în California, aceștia au oferit un interviu faimoasei Oprah Winfrey în care au făcut dezvăluiri care au uimit întreaga lume.

Meghan a făcut atunci acuzații de rasism și a vorbit despre traumele resimțite imediat după ce a ajuns în familia regală, dar și lipsa de sprijin pe care a avut-o atunci când a avut gânduri suicidale. De asemenea, ea a discutat și despre prima întâlnire cu Regina.

„Nu numai prin intermediul onoarei şi al respectului pe care-l are el pentru monarh”

Fosta actriță a ținut să precizeze că a ținut să o vadă prin ochii lui Harry, simplă și dând în cele din urmă la o parte titlul imens pe care îl poartă în spate. În acele momente s-a gândit la un simplu membru al unei familii normale. Prima întâlnire a fost una bună între cele două, Meghan recunoscând că Regina i-a adus aminte de bunica ei, caldă și primitoare.

“Să pot să o văd prin ochii lui Harry, dar nu numai prin intermediul onoarei şi al respectului pe care-l are el pentru monarh, ci şi ca dragoste pe care i-o poartă bunicii lui…

Am perceput în cel mai profund mod timpul pe care l-am petrecut cu ea, am un respect imens pentru asta…M-a făcut să mă gândesc la bunica mea, care era tot timpul caldă şi primitoare.

Îmi protejez soţul de reproșurile constante (ale familiei regale) şi, deşi este puţin probabil, poate acest lucru l-ar face pe tatăl meu să ia o pauză”, a mărturisit aceasta în interviul care a lăsat pe toată lumea cu sute de semne de întrebare.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro