Vedetă stresată la maximum de Meghan Markle. Abia acum a mărturisit prin ce a trecut

Vedetă stresată la maximum de Meghan Markle. Abia acum a mărturisit prin ce a trecut
Vedeta stresata de Meghan Markle si Printul Harry

Noi detalii ies la iveală cu privire la nunta ducilor de Sussex care a avut loc în mai 2018. Cine a fost DJ-ul petrecerii uniunii dintre Meghan Markle și Prințul Harry. Este vorba despre unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume.

Actorul de la Hollywood care a avut emoții să nu-i dezamăgească pe Meghan Markle și Prințul Harry la nunta lor

Pe 19 mai 2018, întreaga omenire s-a oprit și a urmărit nunta regală a Prințului Harry cu aleasa inimii sale, fosta actriță americană Meghan Markle. Printre invitații de seamă din rândul capetelor încoronate și a ducilor și lorzilor cu sânge albastru, în spatele platanelor oamenii au văzut o față familiară, pe actorul Idris Elba.

Însărcinat cu buna dispoziție de la petrecerea de nuntă, marele actor a mărturisit, recent, cât de „stresant” a fost să ocupe rolul de DJ la nunta regală a ducilor de Sussex, simțind o presiune uriașă de a nu-i dezamăgi pe prietenii săi buni Prințul Harry și Meghan Markle.

Idris Elba, care a cântat și pentru celebrități precum Madonna, a recunoscut că nunta ducelui și a ducesei de Sussex a fost cel mai important eveniment la care a performat până acum.

„Meghan mi-a trimis o listă de cântece, așa că știam deja ce vrea. Asta nu a fost recepția unei petreceri a unei primării, acesta a fost un adevărat eveniment grandios.

„Sunt prieteni buni și am vrut să mă asigur că s-au distrat de minune, așa că a fost multă presiune.”, a declarat legendarul actor de la Hollywood Idris Elba pentru jurnaliștii de la Daily Mail.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai Prințului Harry nu a ajuns la nunta regală din 2018

Recepția pe timp de noapte se dovedise deja controversată. În timp ce prietenii din showbusiness inclusiv George Clooney și James Corden au fost invitați, unii dintre cei mai vechi prieteni ai Prințului Harry s-au întrebat de ce nu au ajuns pe lista invitaților.

Printre cei care nu au reușit să primească invitații s-au numărat Tom Inskip, cunoscut de prietenii săi drept „Skippy”, cu care ducele de Sussex era cel mai bun prieten de ani de zile.

Se pare că Skippy a fost mai mult decât un prieten, ci o figură paternă și protectoare de-a lungul adolescenței Prințului Harry și a fost chiar alături de el în timpul infamei vacanțe a ducelui de Sussex din Las Vegas, din anul 2012.