08 nov. 2021 | 15:11

Vedetă stresată la maximum de Meghan Markle. Abia acum a mărturisit prin ce a trecut

Monden
Vedetă stresată la maximum de Meghan Markle. Abia acum a mărturisit prin ce a trecut
Vedeta stresata de Meghan Markle si Printul Harry

Noi detalii ies la iveală cu privire la nunta ducilor de Sussex care a avut loc în mai 2018. Cine a fost DJ-ul petrecerii uniunii dintre Meghan Markle și Prințul Harry. Este vorba despre unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume.

Actorul de la Hollywood care a avut emoții să nu-i dezamăgească pe Meghan Markle și Prințul Harry la nunta lor

Pe 19 mai 2018, întreaga omenire s-a oprit și a urmărit nunta regală a Prințului Harry cu aleasa inimii sale, fosta actriță americană Meghan Markle. Printre invitații de seamă din rândul capetelor încoronate și a ducilor și lorzilor cu sânge albastru, în spatele platanelor oamenii au văzut o față familiară, pe actorul Idris Elba.

Însărcinat cu buna dispoziție de la petrecerea de nuntă, marele actor a mărturisit, recent, cât de „stresant” a fost să ocupe rolul de DJ la nunta regală a ducilor de Sussex, simțind o presiune uriașă de a nu-i dezamăgi pe prietenii săi buni Prințul Harry și Meghan Markle.

Idris Elba, care a cântat și pentru celebrități precum Madonna, a recunoscut că nunta ducelui și a ducesei de Sussex a fost cel mai important eveniment la care a performat până acum.

„Meghan mi-a trimis o listă de cântece, așa că știam deja ce vrea. Asta nu a fost recepția unei petreceri a unei primării, acesta a fost un adevărat eveniment grandios.

„Sunt prieteni buni și am vrut să mă asigur că s-au distrat de minune, așa că a fost multă presiune.”, a declarat legendarul actor de la Hollywood Idris Elba pentru jurnaliștii de la Daily Mail.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai Prințului Harry nu a ajuns la nunta regală din 2018

Recepția pe timp de noapte se dovedise deja controversată. În timp ce prietenii din showbusiness inclusiv George Clooney și James Corden au fost invitați, unii dintre cei mai vechi prieteni ai Prințului Harry s-au întrebat de ce nu au ajuns pe lista invitaților.

Printre cei care nu au reușit să primească invitații s-au numărat Tom Inskip, cunoscut de prietenii săi drept „Skippy”, cu care ducele de Sussex era cel mai bun prieten de ani de zile.

Se pare că Skippy a fost mai mult decât un prieten, ci o figură paternă și protectoare de-a lungul adolescenței Prințului Harry și a fost chiar alături de el în timpul infamei vacanțe a ducelui de Sussex din Las Vegas, din anul 2012.

Parteneri
Unde se află mâna Sfântului Ciprian. Se sărbătorește pe 2 octombrie și este cunoscut ca izbăvitorul de vrăji și blesteme
Redactia.ro
Taxă nouă pentru cei care locuiesc la bloc și au centrală termică. Măsura se va aplica chiar din această iarnă
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei lui
Unica.ro
Revenire de senzație în TV. Dan Diaconescu reînvie OTV-ul
EVZ.ro
Tristan Tate și-a preluat mașinile confiscate de DIICOT! Cum arată 4 milioane de euro returnate
Spynews
Locul unde va fi înmormântat Irinel Columbeanu. Ultima dorință a fostului milionar
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
GEST ȘOCANT al familiei STELEI POPESCU! Teribil ce s-a ÎNTÂMPLAT la MORMÂNTUL ACTRIȚEI
Mediaflux
“Domnul are poză cu familia, eu sunt măritată și gravidă”. Artistă din România, deranjată de mesajele pe care le primește de la pretendenți. Cum îi pune la punct | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Eric Berinde își vedea viitorul alături de Cristina Rotaru.“Am fost la ea acasă"
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro