Poza care a produs ruptura dintre Meghan Markle, Prințul Harry și Regina Elisabeta. Atunci le-a venit ideea cu plecarea

Poza care a produs ruptura dintre Meghan Markle, Prințul Harry și Regina Elisabeta. Atunci le-a venit ideea cu plecarea
De ce au plecat Meghan Markle și Prințul Harry din sânul Familiei Regale, de fapt

Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la viața dusă alături de Familia Regală și s-au mutat în America. Mulți au fost șocați de ce au decis aceștia. Totuși, abia acum s-a aflat adevărul. Se pare că totul a pornit de la o fotografie prezentată chiar de Regina Elisabeta.

De ce au renunțat Meghan Markle și Prințul Harry la Familia Regală

O lume întreagă era șocată în momentul în care Meghan Markle și Prințul Harry anunțau că renunță la îndatoririle regale. Multe s-au spus despre relația pe care o au aceștia cu rudele lor, iar acum au ieșit mai multe detalii la iveală. Cei doi s-ar fi supărat teribil din cauza unei poze.

Mai exact, o fotografie era publicată pe contul de Instagram al Familiei Regale pe 25 decembrie 2019. În imagine apărea Regina Elisabeta alături de câteva portrete de familie. Se pare că la momentul respectiv a fost pecetluită soarta Ducilor de Sussex. Aceștia au decis să plece cât mai repede din Marea Britanie.

Regina Elisabeta le urează un an nou fericit internauților în fiecare an, prin intermediul unui mesaj însoțit de o poză de Crăciun. În 2019, pe contul de Instagram destinat Familiei Regale, Suverana a apărut într-o fotografie făcută în biroul său, înconjurată de portretele familiei.

Ce a făcut Regina Elisabeta, de fapt

Într-o fotografie erau prezenți Prințul William și Kate Middleton, în timp ce în alta apăreau Prințul Charles și Camilla. Între timp, o altă imagine îl reprezenta pe George VI, tatăl Reginei Elisabeta. Prințul Harry și Meghan Markle au lipsit cu desăvârșire din peisaj, lucru care a dus la ruptura lor.

„Unul dintre prietenii lui Harry mi-a zis că acesta s-ar fi simțit cumva șters din familie.”, a transmis Christopher Andersen, autorul cărții ‘Diana și fiii săi’, pentru revista US Weekly.

În timp ce portretul lor apărea în poza Reginei Elisabeta din 2018, cei doi nu au mai fost prezenți și în 2019, deci relația dintre aceștia și Familia Regală era una tensionată pe atunci. Plecarea lor a fost grăbită de acest gest făcut de bunica Prințului Harry.

Prințul Harry, îndurerat. Ce gest făcut de bunica lui l-a supărat

Ba chiar, se pare că imaginea apare și într-un videoclip în care Regina Elisabeta își prezintă preferințele pentru Crăciun.

„La un moment dat, chiar înainte să rostească discursul în fața realizatorului înregistrării festive, Regina e întrebată ce fotografii dorește să aibă în prim plan.”, a mai zis scriitorul.

În momentul în care Regina Elisabeta a observat imaginea cu familia Prințului Harry, aceasta a punctat: „Nu vom avea nevoie de aceasta.” La doar câteva săptămâni de la acest moment, Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că părăsesc Familia Regală și pleacă din Marea Britanie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI