Victor Ponta, un nou atac la Dragnea. Ce a spus fostul președinte PSD

Victor Ponta, un nou atac la Dragnea. Ce a spus fostul președinte PSD

Victor Ponta, candidatul Pro România la aceste alegeri europarlamentare, a vorbit despre ce a însemnat prezența mare la vot.

Partidul Pro România a înregistrat un scor de 5,7%, astfel că a reușit pragul și Victor Ponta poate ajunge la Bruxelles. Victor Ponta a spus, după ce au fost comunicate primele estimări oficiale, că mesajul e clar.

„Nu ne oprim. Mesajul de azi e clar. Dragnea nu l-a înțeles, el trăiește cu ai lui, cu Codrin, cu ceilalți. Noi trebuie să refacem pe zona de centru-stânga – o politică modernă, care să înțeleagă cei 9-10 milioane de oameni care au venit la vot”, a spus Victor Ponta.

De cealaltă parte, Dragnea a spus doar că „rezultate nu bucură PSD”. Apoi, ca să evite subiectul alegerilor, a vorbit despre un eventual candidat la alegerile prezidențiale. „[Despre candidatul la alegeri prezidențiale] nu hotărăsc eu. N-am vorbit cu persoana respectivă, dar cred că analiza trebuie făcută între Gabriela Firea și Călin Popescu Tăriceanu”.

Momentul zilei a fost însă la conferința lui Liviu Dragnea, unde o jurnalistă l-a întrebat cu o simplă întrebare: „Aveți bagajele făcute?”

„E un spectacol prost. Foarte prost. N-am niciun bagaj făcut”, a caracterizat acesta întrebarea. Altfel, a spus că nu pleacă, n-are bagajele făcute, dar pe 27 mai își așteaptă sentința.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI