Ce a făcut Kate Middleton și nimeni nu se aștepta. I-a uimit pe toți, în România nu se întâmplă așa ceva

Ce a făcut Kate Middleton și nimeni nu se aștepta. I-a uimit pe toți, în România nu se întâmplă așa ceva
Kate Middleton a uimit cu gestul său

„Spune-mi Catherine”. Kate Middleton, gest neașteptat pentru un bătrân în contextul pandemiei. Ducesa de Cambridge a făcut asta în secret.

Kate Middleton, sprijin pentru un bătrân. Ducesa a uimit din nou

Ducesa de Cambridge s-a oferit voluntar în secret în timpul pandemiei de COVID-19, făcând apeluri către Len Gardner, un pensionar de 85 de ani, dezvăluie The Sun. Lăsând deoparte formalitatea, în timpul unei convorbiri cu bătrânul, ea a insistat: „Spune-mi Catherine”.

Relația dintre Kate și Len s-a dezvoltat la începutul anului de Seviciu Voluntar Regal, cu care publicația numită colaborează acum pentru apelul lor, ”Christmas Together” (”Împreună de Crăciun”), pentru a combate singurătatea.

„Len, din Batley, West Yorks, a spus: „Niciodată în imaginația mea cea mai sălbatică nu am crezut că voi vorbi la telefon cu viitoarea regină a Angliei”.

„Voi prețui conversațiile noastre pentru tot restul vieții mele. Aceste apeluri m-au ajutat pentru că mi-au oferit ceva înspre care să-mi îndrept privirea”, a completat el.

Len, care are cancer de vezică urinară, a fost supus unei radioterapii, iar săptămâna trecută a fost operat. De multă vreme este îngrijit de soția sa, Shirley, în vârstă de 84 de ani, care are Alzheimer. Primul apel al lui Kate a fost primit de către acesta pe 13 mai, în timp ce membrii familiei regale erau blocați pe domeniul Anmer Hall din Norfolk.

„Am avut o conversație minunată”

Bunicul, care și-a petrecut viața lucrând în industria textilă, a spus: „Am fost uimit când am aflat cine va suna. Prima întrebare pe care am pus-o a fost: „Cum mă adresez?” – Ea a spus: „Spune-mi Catherine”.

„Nu am simțit că vorbesc cu cineva atât de important după primele propoziții. Am avut o conversație minunată timp de 30 de minute. La un moment dat, mi-a spus cum îi privește din casă pe geam pe prințul George și prințesa Charlotte cum se joacă în grădină”.

Cei doi au mai vorbit, a povestit bărbatul, despre dragostea sa pentru mâncarea italiană, moment în care Kate l-a întrebat dacă își face singur pastele.

Ce cadouri i-a făcut?

„Am spus că nu, pentru că nu am un aparat pentru paste și, în orice caz, trebuie să folosești o făină specială. La aproximativ trei zile de la conversația noastră, a sosit de la ducesă un aparat pentru făcut paste. Două zile mai târziu, am primit două kilograme de făină oo (sistemul italian de clasificare) de la Palatul Buckingham”, a mai povestit.

„Vă pot spune, această doamnă pe care o urmăriți la televizor mergând prin mulțime și vorbind cu oamenii este ceea ce vedeți. Este o persoane foarte drăguță”, a completat acesta.