De ce nu vrea Dani Oțil să facă al doilea copil. „Așa e când te uiți la ovarele alteia!”

De ce nu vrea Dani Oțil să facă al doilea copil. „Așa e când te uiți la ovarele alteia!”
De ce nu vrea Dani Otil sa faca al doilea copil

Dani Oțil l-a făcut din nou să râdă pe Răzvan Simion la Neatza. Ce mesaj le-a transmis celor care îl întreabă insistent dacă și când va face al doilea copil.

Motivul pentru care Dani Oțil nu ar vrea să facă al doilea copil

Simpaticul matinal de la Antena 1 Dani Oțil și frumoasa lui soție Gabriela Prisăcariu sunt cei mai fericiți părinți, de o lună de zile, de când a venit pe lume fiul lor. Vedeta de la Antena 1 a demonstrat că este un tătic model, extrem de grijuliu și precaut.

Și pentru că este apropiat de comunitatea sa de fani de pe rețelele de socializare, Dani Oțil își ține la curent prietenii virtuali cu tot ce se întâmplă în rutina sa zilnică, mai ales de când s-a născut bebelușul său.

Aproape în fiecare dimineață, Dani Oțil le povestește colegilor săi de platou câte o peripeție din viața de proaspăt tătic, episoade care stârnesc amuzamentul publicului telespectator de la Neatza cu Răzvan și Dani. În ediția matinalului de vineri, 15 octombrie, prezentatorul TV i-a surprins pe colegii săi plimbând un cărucior prin platou.

Deși, la început, telespectatorii au crezut că Dani Oțil și-a adus fiul la emisiune, ei bine, nici vorbă de așa ceva. Prietenul lui Răzvan Simion plimba un cărucior în interiorul căruia se afla o păpușă bebeluș, pe care Dani a numit-o Bulișor. Soțul Gabrielei Prisăcariu a dezvăluit motivul pentru care nu se grăbește să facă al doilea copil.

„Acum ceva timp am primit de la o prietena de-a emisiunii, prin intermediul Ruxandrei Luca, o papusa ce imita greutatea si morfologia unui copil de cateva luni. Am facut calculele, Ruxandra Luca (n.r. – bloggeriță parenting) a fost gravida si lauza trei sferturi din viata sa.

Bulisor (n.r. – papusa) a venit la Neatza, am pus doua poze pe Instagram și atunci mi s-a spus ca imi sta atat de bine, incat a ramas sotia gravida. Asa e cand te uiti la ovarele altuia. Pe al doilea nu-l fac.”, a glumit Dani Oțil la Neatza.

Ce-i face bebelușul lui Dani Oțil în fiecare seară

Și pentru că poveștile amuzante nu se termină, Dani Oțil a povestit ce pățește în fiecare seară din cauza celui mic.

Dani: Câți specialisti de crescut copii sunt în România? (…) Mi-a zis doamna doctor că bebelușul că poate să facă pipi și în situație de stres și în situație de confort. Înainte de băiță, bebelușul îmi aplică un jet, iar eu sunt la bustul gol că știu ce mă așteaptă.

Până la barbă mă ia…  Mi-a zis un prieten că la fel o să se întâmple și când o să îl întrebi la ce ora vine acasă…. Lasă, Răzvane, că la azil o să stăm în același pat. O să ne ținem de cald. O sa fac eu pe tine și tu pe mine.

Răzvan: Eu o să scap mai repede, am fost mai precoce.

Dani: Soacra mea a zis că vrea ca bebelușul să se facă popa, iar după ancheta Recorder i s-a intărit ideea. Și bunica mea voia ca eu sa fiu popă.

Ristei: Si cum ii ziceți acum bebelușului? ”Micul Alb”? Că eu, unul, nu aș putea să îi zic așa la al meu…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI