Dani Oțil a mărturisit fără jenă. Ce îi face fiul său, în fiecare seară: ”Până la barbă mă ia”

Dani Oțil a mărturisit fără jenă. Ce îi face fiul său, în fiecare seară: ”Până la barbă mă ia”
Dani Oțil a mărturisit fără jenă.

Dani Oțil a devenit tată în urmă cu aproximativ o lună, iar poveștile despre actuala perioadă din viața matinalului continuă. Și așa, în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani s-a iscat un adevărat dialog, după ce Dani a dezvăluit ce anume îi face fiul său în fiecare seară. Concluzia e una singură însă: ”bebelușul să se facă popă”.

Ce a mărturisit Dani Oțil fără jenă

Dani Oțil a povestit ce anume îi face bebelușul în fiecare seară, iar de acolo discuția a atins noi orizonturi.

”Dani: Câți specialisti de crescut copii sunt în România? (…) Mi-a zis doamna doctor că bebelușul că poate să facă pipi și în situație de stres și în situație de confort. Înainte de băiță, bebelușul îmi aplică un jet, iar eu sunt la bustul gol că știu ce mă așteaptă.

Până la barbă mă ia…  Mi-a zis un prieten că la fel o să se întâmple și când o să îl întrebi la ce ora vine acasă…. Lasă, Răzvane, că la azil o să stăm în același pat. O să ne ținem de cald. O sa fac eu pe tine și tu pe mine.

Răzvan: Eu o să scap mai repede, am fost mai precoce.

Dani: Soacra mea a zis că vrea ca bebelușul să se facă popa, iar după ancheta Recorder i s-a intărit ideea. Și bunica mea voia ca eu sa fiu popă.

Ristei: Si cum ii ziceți acum bebelușului? ”Micul Alb”? Că eu, unul, nu aș putea să îi zic așa la al meu…” a fost dialogul haios din ediția de azi de la Neatza cu Răzvan și Dani, de joi, 14 octombrie.

Dani Oțil, despre momentul în care își va duce fiul la grădiniță

Deși mai este destul timp până atunci, Dani Oțil se vizualizează pe sine și în postura de a-și duce copilul la grădiniță. Acestuia i-a spus că va fi un tătic foarte hot atunci. Matinalul a glumit pe seama asta, spunând că și-a pregătit chiar și câteva ținute pentru acele momente.

”Mi s-a zis că sunt mult mișto de când am bebeluș, chiar dacă arăt la fel. Am înțeles că atunci când mă voi duce să-l iau de la grădiniță, voi fi și mai sexy. Deci mi-am pregătit niște ținute… Irinel Columbeanu în cea mai bună perioadă a lui vestimentară va fi lapte praf”, a declarat Dani, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani, într-una dintre edițiile precedente.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI