Ce i-a putut face Liviu Vârciu lui Dani Oțil după ce și-a instalat Telegram. Ramona Olaru a fost șocată să afle

Ce i-a putut face Liviu Vârciu lui Dani Oțil după ce și-a instalat Telegram. Ramona Olaru a fost șocată să afle
Ce i-a putut face Liviu Vârciu lui Dani Oțil după ce și-a instalat Telegram.

Liviu Vârciu prezintă în fiecare zi, de luni până vineri, emisiunea Prețul cel bun, iar la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, în fiecare ediție, se organizează un concurs cu telespectatorii, în care ei trebuie să ghicească prețul cel bun al unui obiect din concurs pe care îl pot câștiga.

Ce i-a putut face Liviu Vârciu lui Dani Oțil după ce și-a instalat Telegram

Pentru că Dani Oțil este cel care prezintă concursul în emisiunea Neatza, promovând astfel, emisiunea prezentată de Liviu Vârciu, de la ora 18:00, matinalul se arată nemulțumit că nu primește ”un procent”, reclamându-i asta lui Liviu Vârciu. Între ei s-a iscat o ”ceartă” pe Telegram.

”Dani: Mi-a zis (n.red. Liviu Vârciu) ”taci din gura ca de aia primești salariu, (n.red. ca îi face reclamă la emisiune, la tv), pai nu esti tu nenorocit, Liviule?! Liviu Vraciu mi-a scris măscari pe Telegram. (…) Mi-am pus Telegram pentru ca acolo sunt grupurile de criptomonede adevărate.”, a mărturisit Dani Oțil în ediția de joi, 14 octombrie, a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil, noi dezvăluiri despre viața de tătic

Tot în ediția de azi, Dani Oțil a vorbit despre viața sa de tătic. Cu această ocazie, simpaticul matinal a povestit ce anume îi face bebelușul în fiecare seară, iar de acolo discuția a atins noi orizonturi.

”Dani: Câți specialisti de crescut copii sunt în România? (…) Mi-a zis doamna doctor că bebelușul că poate să facă pipi și în situație de stres și în situație de confort. Înainte de băiță, bebelușul îmi aplică un jet, iar eu sunt la bustul gol că știu ce mă așteaptă.

Până la barbă mă ia…  Mi-a zis un prieten că la fel o să se întâmple și când o să îl întrebi la ce ora vine acasă…. Lasă, Răzvane, că la azil o să stăm în același pat. O să ne ținem de cald. O sa fac eu pe tine și tu pe mine.

Răzvan: Eu o să scap mai repede, am fost mai precoce.

Dani: Soacra mea a zis că vrea ca bebelușul să se facă popa, iar după ancheta Recorder i s-a intărit ideea. Și bunica mea voia ca eu sa fiu popă.

Ristei: Si cum ii ziceți acum bebelușului? ”Micul Alb”? Că eu, unul, nu aș putea să îi zic așa la al meu…” a fost dialogul haios din ediția de azi de la Neatza cu Răzvan și Dani, de joi, 14 octombrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI