Răsturnare de situație între Anamaria Prodan și Reghecampf. Vestea zilei în scandalul momentului

Răsturnare de situație între Anamaria Prodan și Reghecampf. Vestea zilei în scandalul momentului
Anamaria Prodan reacționează din nou

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf aveau o căsnicie de aproape 16 ani, liniștită. Numai că, în urma unor imagini apărute în media, au început speculațiile pe marginea relației celor doi. Zvonurile au mers până acolo, încât cei doi erau deja despărțiți și că s-ar pregăti de divorț. Laurențiu Reghecampf, la ultima sa intervenție, declara că nu este nimic adevărat și că presa de cancan să înceteze cu aceste speculații. Se pare că lucrurile încă nu s-au potolit. Anamaria Prodan a decis să intervină, din nou, spunând că nu este vorba de niciun divorț.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, un cuplu solid

În urmă cu 16 ani Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf decideau să se căsătorească. Fiecare venea în această nouă relație după câte o altă căsnicie destrămată. În tot acest timp, alături de copii, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au clădit o familie unită și cariere strălucite. Din păcate lucrurile au luat-o pe un drum, cel puțin bizar, în ultima vreme. După apariția unor presupuse imagini cu Reghe alături de două domnișoare, presa de cancan a început să vuiască.

Deja Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf erau decalrați despărțiți și gata-pregătiți de divorț. Lucrurile au degenerat și mai rău, după ce s-ar fi aflat de două presupuse amante ale lui Reghe și despre amenințările făcute prin interpuși de Anamaria Prodan la adresa uneia dintre amante. De fiecare dată Anamaria Prodan a fost cea care a vorbit despre toate aceste lucruri, Reghe având o singură intervenție în presă, și aia foarte dură.

Anamaria Prodan reacționează din nou

Deși amândoi, și Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, au declarat că nu se pune problema de divorț, nimei nu i-a crezut. Afirmațiile referitoare la posibila escapadă a lui Reghe în Delta Dunării, alături de două domnișoare, au fost tema principală a recentei intervenții avute de Anarmaria Prodan.

Tot atunci impresara a mai spus că ea și Laurențiu nu stau în case separate, ci stau ca și până acum, împreună, fiind o familie la fel de puternică. Ultimele informații l-ar fi plasat pe Laurențiu Reghecampf într-o altă locuință, aflată pe una din străzile capitalei, pe Radu Beller, mai exact.

„Anamaria Prodan nu divorțează! Nu am spus că nu am bărbat de lăsat? Este matrița bărbatului perfect.

Nu avem nici proprietate pe Radu Beller și soțul meu este la muncă, nici măcar nu este în România.”, declară Anamaria Prodan.

Cât despre presupusa petrecere cu blonde din Delta Dunării, mai în glumă mai în serios, Anamaria Prodan a decis să vorbească din nou:

„Păi, dacă era la grătar, ne făcea grătar, să vorbim ce? Că am văzut și noi a doua zi și am spus că soțul meu era lângă mine la grătar, nu a fost în Delta Dunării. Nu a fost în Delta Dunării nimeni din familia mea. Eram împreună la grătar, acasă. Ați văzut pe cineva în imagini?

Ne mai și certăm, că nu suntem de porțelan, eu sunt mai vulcanică. A zis că nu e adevărat, mai ai nervi, mai ai scăpări. După 16 ani, noi nici nu am trăit o viață lipsită de stres… Doar Dumnezeu sau soarta m-ar putea despărți de Laurențiu Reghecampf, altcineva cine ar putea?”, a conchis Anamaria Prodan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI