De ce nu trebuie să arunci zeama de castraveți murați, de fapt. Cum o poți folosi mai bine

De ce nu trebuie să arunci zeama de castraveți murați, de fapt. Cum o poți folosi mai bine
Ce întrebuințări are zeama de castraveți murați

Mulți preferă să arunce zeama de castraveți murați pentru a avea borcanele goale și a pune alte legume, dar puțini știu că aceasta poate să fie refolosită și te poate ajuta la diferite activități casnice sau pur și simplu o poți incorpora în diferite rețete delicioase!

Risipa nu mai trebuie să te definească! Zeama de castraveți murați poate să fie refolosită în extrem de multe moduri, iar tu o să profiți din plin de câteva trucuri geniale pentru a înlocui numeroase produse cu acest lichid. Toate secretele s-au aflat acum!

Zeamă de castraveți pentru mâncare

Zeama de castraveți poate să te ajute pentru a mura alte legume precum ceapă, usturoi sau ardei gras fără a face alt amestec. Aceasta poate să fie folosită și ca marinată pentru friptură, iar gustul pe care o să îl ofere bucăților de carne o să îi bucure extrem de mult pe cei dragi.

Adaugă zeama de castraveți în orice sos pentru a oferi un gust acrișor în cazul în care preferi ca bucatele pregătite să aibă parte de o schimbare. De asemenea, lichidul poate să fie adăugat și în pastele cu brânză sau folosit ca oțet în salate fără a mai aborda diferite dressing-uri.

Ți se pare că în momentul în care mănânci cartofi fierți gustul lasă de dorit? Adaugă din plin zeamă de murături în apa în care fierb aceștia și o să te bucuri de un aliment savuros fără a cheltui mulți bani sau a adăuga prea multe ingrediente.

Sucul de murături frăgezește carnea, așa că poți să îl aduci cu tine de fiecare dată când faci un grătar. De asemenea, acesta poate să fie turnat și atunci când pregătești peștele pentru un plus de savoare. Nu uita să folosești zeama de castraveți pentru a acri ciorbele!

Zeamă de castraveți pentru curățenie și grădină

Zeama de castraveți este benefică și pentru grădina ta. În cazul în care buruienile îți dau mari bătăi de cap, află că trebuie doar să le uzi cu acest lichid cu efecte miraculoase pentru a le face să dispară! Astfel, o să salvezi mult timp, dar și bani, fără a mai opta pentru diferite produse de grădinărit.

Gospodinele se folosesc de diferite trucuri bio pentru a face curățenie într-un mod cât mai eficient. Ele au făcut diferite descoperiri de-a lungul timpului pentru a apela la ingrediente pe care deja le au în casă, iar zeama de castraveți ajută la îndepărtarea murdăriei de pe tigăile de cupru.

Zeamă de castraveți pentru băuturi și mahmureală

Te pregătești să îi primești pe cei apropiați la tine în locuință pentru o noapte de pomină? Îți dorești ca toată lumea să spună că ești gazda perfectă? Nu poți să dai greș în momentul în care pregătești un cocktail delicios Bloody Mary folosind zeamă de castraveți.

Totuși, dacă petrecerea te-a extenuat și băutura a curs până în zori, este foarte posibil ca a doua zi starea ta să nu fie una extrem de bună și să nu mai știi ce să faci pentru a scăpa de mahmureală. Află că și de această dată tot zeama de murături o să te salveze!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI