De ce nu slăbești dacă bei apă cu lămâie. Tot ce credeam până acum era fals

De ce nu slăbești dacă bei apă cu lămâie. Tot ce credeam până acum era fals
De ce nu slăbești dacă bei apă cu lămâie. Tot ce credeam până acum era fals

Ceaiul verde ajută la slăbit? Apa cu lămâie topește grăsimea? Apa cu oțet de mere este bună în slăbit? Slăbitul sănătos înseamnă curățarea corpului, regenearea lui și să dai drumul la metabolism, relgarea digestiei și schimbarea stilului de viață, dar și modul de gândire pe termen lung.

De ce nu slăbești dacă bei apă cu lămâie

Astfel că slăbitul nu depinde de ceaiul verde și nici de apa cu lămâie, așa cum tortul nu depinde de cireașa de pe el. Astfel că alimentația și sportul mereu au fost și vor fi calea corectă de remodelare, anunță scoaladeslăbit. Prin urmare, nicio băutură miraculoasă nu va putea înlocui asta.

Apa cu lămâie este ușor alcalinizantă și este binevenită în perioadele de slăbit, dar nu va spăla biscuții mâncați pe îndelete la serviciu sau acasă. Ceaiul verde conține antioxidanți, dar conține și cafeină, care nu susține procesul de regenerare și remodelare corporală, ba chiar favorizează depunerea de grăsimi.

Apa cu oțet de mere ajută stomacul să digere mai bine pe moment, dar va acidifia corpul, contrar scopului de alcalinizare cerut de slăbitul sănătos. Așa că, orice băutură minune ai alege, are doar impactul unei picături într-un Ocean. Oceanul însă îl reprezintă alimentația și sportul, dar și munca zilnică pe care o depui pentru remodelarea și regenerarea ta. Va trebui să înveți să mănânci corect și să faci mișcare eficientă, mai spune scoaladeslabit.

Apa cu lămâie – contraindicații

În general, consumul de apă și suc de lămâie dimineața pe stomacul gol nu are contraindicații. El are o mulțime de beneficii pentru sănătate. Chiar și așa, trebuie să țineți cont de unii factori care v-ar putea afecta:

  • Utilizarea excesivă a sucului de lămâie poate fi iritant pentru unii oameni, îndeosebi pentru cei care suferă de gastrită;
  • Deși lămâia este folosită pentru albirea dinților în mod natural, acidul citric poate să deterioreze, în timp, dinții și smalțul lor. Trebuie să beți apa cu lămâie folosind un pai sau să vă clătiți gura cu apa după consumare;
  • Și tocmai din cauza efectului său diuretic, urinarea va fi intensificată.

Cum se prepară corect apa cu lămâie

Apa trebuie să fie caldă, dar nu fierbinte. Apoi, este nevoie de sucul unei jumătăți de lămâie. Nu uitați că lămâia trebuie stoarsă pe loc. Apa caldă cu lămâie trebuie să fie băută imediat, dar fără să vă grăbiți. Iar dacă gustul vi se pare prea puternic, puteți să  îndulciți cu o linguriță de miere. După 15 minute puteți începe să luați micul dejun.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI