De ce nu s-a însurat Cătălin Cazacu până la vârsta asta. Ce așteaptă, de fapt

De ce nu s-a însurat Cătălin Cazacu până la vârsta asta. Ce așteaptă, de fapt
De ce nu s-a insurat Catalin Cazacu pana la varsta asta

Cătălin Cazacu a mărturisit motivul real pentru care nu s-a însurat până acum. Motociclistul de la Exatlon a fost logodit de câteva ori dar nu a ajuns, până acum, în fața altarului. De ce nu s-a căsătorit până acum Cazacu și ce planuri de viitor are.

De ce nu s-a însurat Cătălin Cazacu până la vârsta asta

E tânăr, chipeș, cunoscut și la 37 de ani este unul dintre cei mai curtați burlaci din România. Cătălin Cazacu a vorbit, pentru prima dată, la Antena Stars despre motivul pentru care nu s-a însurat niciodată. Fostul concurent de la Exatlon a fost surprins, de-a lungul timpului, în compania unor domnișoare superbe, printre care și jurnalista Carmen Negoiță.

Are sau nu iubită? Care este motivul pentru care Faimosul motociclist nu a ajuns niciodată în fața altarului. Cătălin Cazacu vrea să se așeze la casa lui, dar pune acest lucru pe seama destinului:

„Dacă mă ajută Dumnezeu, mai rămân așa o perioadă. Glumesc, nu e după mine, când vrea Dumnezeu o să se întâmple. Eu am luat dorința, am pus-o în Univers, de acum încolo aștept. Am și răbdare pe tema asta, nu mă grăbesc”, a declarat Cătălin Cazacu pentru Antena Stars.

Cătălin Cazacu este, momentan, singur

Cu toate acestea, simpaticul motociclist a mărturisit că a oferit, de-a lungul anilor, mai multe inele de logodnă iubitelor sale, doar că legăturile niciodată nu s-au concretizat într-o nuntă.

Cu toate acestea, Cătălin Cazacu este convins că ce este al lui este pus deoparte și speră ca într-o zi să facă și acest pas atât de important. Fostul concurent de la Exatlon a mărturisit că, momentan, nu există nicio domnișoară specială în viața lui:

„Am cumpărat mai multe inele. Fiecare inel pe care l-am cumpărat și l-am dăruit în acele momente a însemnat tot pentru mine în momentele alea, doar că… am foarte mulți ani distanță, nu am ajuns niciodată în fața altarului, pentru că eu mi-am jurat că atunci când se va întâmpla va fi o singură dată pentru viața asta, așa că încerc să o întârzii cât mai mult ca să rămână cât mai puțin.

Sunt sigur că ce-i al meu e pus deoparte. Nici nu că am cunoscut-o, nici nu spun că n-am cunoscut-o. Ce-i al meu e pus deoparte. Acasă nu e nici măcar câinele, și ăla m-a părăsit. Nu e nimeni acasă, iar când va fi acasă o să se vadă chestia asta și pe mine”, a adăugat celebrul motociclis, conform celor de la Spynews.

Urmăriți Playtech.ro și pe