De ce nu s-a căsătorit Virgil Ianţu până acum. S-a aflat tot adevărul

De ce nu s-a căsătorit Virgil Ianţu până acum. S-a aflat tot adevărul
Motivul pentru care Virgil Ianțu nu s-a căsătorit până acum. Care sunt explicațiile vedetei?

Virgil Ianțu a hotărât să nu facă pasul cel mare și să nu ajungă la altar alături de mama fetiței sale. Celebrul prezentator TV explică și acum fanilor decizia sa de a nu se căsători. Cei care îl iubesc și îl urmăresc de zeci de ani pe micile ecrane au aflat totuși că a existat marea cerere, dar totuși mai lipsește ceva. „Avem nevoie de timp. Cererea a fost făcută”, a mărturisit cunoscuta vedetă. Care este adevărul și cum este relația vedetei?

Motivul pentru care Virgil Ianțu nu s-a căsătorit: de ce nu a făcut acest pas până acum?

Virgul Ianțu este foarte discret în ceea ce privește viața personală, deși o persoană publică deja de zeci de ani. El a ținut departe de urechile cârcotașilor detalii despre cei dragi, mai cu seamă despre două dintre cele mai importante femei din viața lui: partenera de viață și fiica de 16 ani.

Moderatorul trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 15 ani, dar cu toate astea nu a ajuns la altar cu femeia care i-a dăruit un copil.

Virgil Ianțu a povestit recent într-un interviu despre dragoste, pasiunea pentru televiziune, dar și despre moștenitoarea lui. Vedeta și Roxana Alexandru au fost mereu de părere că un act de căsătorie nu este atât de important.

Mai mult decât atât, chiar le place să se amuze pe acest subiect.  Cei doi spun că încă se află la faza de cunoaștere de fiecare dată când sunt întrebați despre acest pas.

„ Sper să rămânem în continuare la fel de deschiși și de apropiați”

„Cererea a fost făcută și acceptată. De aici încolo…va veni și momentul ăsta. Suntem mult prea tineri pentru căsătorie. Avem nevoie de timp, vrem să ne cunoaștem mai bine”, a povestit Virgil Ianțu, pentru EGO.ro.

Prezentatorul TV este mai mult decât mulțumit de viața pe care o are în acest moment și se declară un norocos din multe puncte de vedere.

„Simpla lor prezență o reprezintă un răsfăț pentru mine. Mă bucur de fiecare clipă în care suntem împreună și încerc așa cum pot să le ofer ceea ce merită”, ne-a mai declarat Virgil Ianțu.

„Da, suntem foarte apropiați și încă savurez momentele pe care le petrecem alături de ea, inclusiv vacanțele. Faptul că ea are libertatea de a avea ieșiri cu prietenii la munte, la mare, și fără noi, a contat. Sper să rămânem în continuare la fel de deschiși și de apropiați cum suntem acum”, a mai povestit vedeta TV.

Urmăriți Playtech.ro și pe