Cum arată iubita de 40 de ani a lui Virgil Ianțu. Imagini rare cu femeia

Cum arată iubita de 40 de ani a lui Virgil Ianțu. Imagini rare cu femeia
Ce fotografie emoționantă cu iubita lui a dezvăluit Virgil Ianțu

Virgil Ianțu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România, dar acesta preferă să își țină viața de familie departe de ochii curioșilor. Iată că a venit vremea ca fanii să vadă cum arată iubita sa, la vârsta de 40 de ani.

Cum arată iubita lui Virgil Ianțu. Ce fotografie a apărut pe internet

Virgil Ianțu și partenera lui se iubesc de mulți ani, iar aceștia se bucură și de o fiică, Jasmina. Chiar dacă formează un cuplu extrem de solid, ei au preferat să fie foarte discreți și să nu ofere foarte multe detalii despre viața lor amoroasă.

Cunoscutul prezentator de televiziune s-a hotărât să le facă o surpriză fanilor și să posteze o fotografie cu iubita sa. Roxana Alexandru a împlinit 40 de ani, așa că iubitul său i-a transmis un mesaj extrem de emoționant pentru această ocazie deosebită.

„Roxana mă face zilnic să mă simt cel mai norocos om din lume. La mulți ani și să te ții tot așa de tânără și de frumoasă până la adânci bătrâneți. Ale tale că ale mele au început demult.”, a scris Virgil Ianțu, pe Instagram.

De ce nu s-a căsătorit Virgil Ianțu cu mama fiicei sale: ‘Mi s-a părut total aiurea’

Virgil Ianțu și Roxana Alexandru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mulți ani. Cei doi s-au cunoscut după ce au lucrat împreună la un proiect TV, iar de acolo totul este istorie.

Totuși, cei doi nu s-au căsătorit până acum, spre surprinderea tuturor ce îi admiră. În trecut, prezentatorul de televiziune explica de ce nu a mers în fața altarului cu mama fiicei sale. Acesta a rămas cu un gust amar după o întâmplare neplăcută.

„Ea știe, mama e cerută, cererea a fost acceptată, dar nu am apucat să ne căsătorim.

E adevărat că au trecut 15 ani, dar… s-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm?

El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte.

I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stau un funcționar public și o foaie din asta.

Așa e de când lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampila și cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama.

Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Nu vreau să stau după acte.”, a spus Virgil Ianțu, potrivit life.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI