De ce nu revine Cristi Borcea la Dinamo. S-a aflat acum: ce îl împiedică

De ce nu revine Cristi Borcea la Dinamo. S-a aflat acum: ce îl împiedică
De ce nu revine Cristi Borcea la Dinamo. S-a aflat acum: ce îl împiedică

Cristi Borcea se confundă cu Dinamo. El a fost acționar și președinte executiv în perioada 1995 – 2012, perioadă în care echipa a câștigat 4 titluri și 6 Cupe ale României. Erau vremurile în care Borcea spunea faimoasele cuvinte: „Lăsați-ne să ne pregătim de Champions League!”. Acum, aflată în insolvența, gruparea din Ștefan cel Mare privește din nou spre fostul ei șef. Totuși, acesta nu dă semne că și-ar dori o revenire.

De ce nu revine Cristi Borcea la Dinamo

Cristi Borcea a însemnat mult pentru Dinamo. Cu bune și cu rele, clubul din Ștefan cel Mare încă făcea performanță în vremea în care Borcea era acționar și președinte. Era „imaginea” lui Dinamo, practic, indiferent de „perlele” care-i mai ieșeau pe gură. Însă, în 2012, Cristi Borcea (51 de ani) a făcut pasul înapoi. Au urmat condamnări în diferite dosare, apoi eliberarea condiționată. Acum, Dinamo se confruntă cu una dintre cele mai mari crize din istoria sa. A intrat în insolvență, dar va avea de luptat până să ajungă, din nou, „la liman”.

Astăzi, cu ocazia prezentării sale oficiale ca director executiv al clubului, Iuliu Mureșan a declarat că așteaptă dinamoviștii cu bani să ajute echipa. El i-a pomenit anume pe Nicolae Badea și Cristi Borcea.

Domnul Badea este implicat ca suporter. Nu este implicat în alt mod. Acum nu e implicat în clubul Dinamo, dar mi-ar plăcea să se implice. Mi-ar plăcea să vină și Borcea să se implice financiar. Și mulți alți dinamoviști”, a declarat Iuliu Mureșan, la conferința de presă de miercuri.

S-a aflat acum: ce îl împiedică

Dacă Nicolae Badea s-a mai implicat, cu influența sa, în anumite aspecte administrative, n-a fost cazul și al lui Cristi Borcea. Retras, cumva, din „lumina reflectoarelor”, fostul acționar dinamovist preferă liniștea și „dulceața” vieții de familie. Încă din martie, el declara că „nu-mi mai trebuie fotbal”, echipa lui actuală fiind propria familie.

La mulți ani, buburuzele mele! Este o zi specială pentru noi, ne dorim sănătate și împliniri. Aceasta este echipa mea. Nu-mi mai trebuie fotbal, eu sunt dedicat fetelor mele, soției, copiilor, aceasta este echipa mea. Duc o viață perfectă astfel, am o familie mare și minunată, nu mai am nevoie de altceva, a declarat Cristi Borcea, pentru Gazeta Sporturilor, în martie, cu ocazia zilei de naștere a gemenelor sale, Indira Maria și Rania Maria.

Iar acest lucru l-a reafirmat și după apelul făcut astăzi de Iuliu Mureșan. Pentru omul de afaceri contează doar soția sa, Valentina Pelinel și copiii săi, indiferent din ce mariaj provin.

Voi fi toată viața dinamovist, chiar dacă am suferit enorm din această cauză, Repet, îmi dedic timpul și existența soției mele, Valentina, și copiilor mei, ei sunt tot ceea ce este mai important în viața mea. Doar ei contează pentru mine”, a declarat Cristi Borcea, pentru gsp.ro, atunci când a fost întrebat despre un posibil come-back în Ștefan cel Mare.

Multimilionarul tocmai a bifat o vacanță de câteva săptămâni în Turcia, la Bodrum, alături de soția, Valentina. Ei au fost însoțiți de cei trei copii ai cuplului, Milan și gemenele Indira Maria și Rania Maria, dar și de Melissa și George Alexandru, rezultați din mariaje anterioare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI