De ce nu poate fi stabilită cauza morții Cristinei Țopescu. Când vor apărea primele rezultate ale analizelor

De ce nu poate fi stabilită cauza morții Cristinei Țopescu. Când vor apărea primele rezultate ale analizelor
Medicii legiști nu au putut stabili cauza morții Cristinei Țopescu

Medicii legiști au efectuat, luni, autopsia Cristinei Țopescu, însă nu au putut stabili cu exactitate cauza decesului produs în jurul datei de 31 decembrie 2019, întrucât trupul jurnalistei era într-o stare foarte avansată de putrefacție. Ea va fi incinerată, miercuri, în cadrul unei slujbe care va avea loc la Crematoriul Uman.

Medicii legiști nu au putut stabili cauza morții Cristinei Țopescu

Potrivit jurnaliștilor Antena 3, Institutul de Medicină Legală a întocmit raportul preliminar în urma autopsiei efectuate, luni, dar medicii legiști nu au putut stabili cu exactitate cauza morții Cristinei Țopescu, întrucât trupul jurnalistei era într-o stare foarte avansată de putrefacție. Din primele date reiese că vedeta TV ar fi murit în somn, din cauza unui infarct.

Urmează efectuarea analizelor de histopatologie și toxipatologie, însă rezultate vor veni abia peste câteva săptămâni. Cristina Țopescu va fi incinerată, miercuri, în cadrul unei slujbe care va avea loc la Crematoriul Uman.

Cristina Țopescu va fi incinerată

Fosta prezentatoare TV a murit în jurul datei de 31 decembrie 2019, însă a fost găsită abia duminică seară de polițiști în locuința sa din orașul Otopeni, în urma apelului unei vecine care a semnalat că nu a mai văzut-o de trei săptămâni, iar mașina ei nu a mai fost mutată din locul în care a fost parcată.

Cristina Țopescu a fost o prezentatoare de televiziune din România, fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu. A absolvit Facultatea de Limbi Străine din București, secția engleză-italiană. În aprilie 2013 a intrat în politică, înscriindu-se în PSD. A colaborat la posturile de televiziune Antena 3, Pro TV și Prima TV.