Antonia și Vincenzo Castellano, din nou împreună în Italia. Ce pun aceștia la cale de data aceasta EXCLUSIV

Antonia și Vincenzo Castellano, din nou împreună în Italia. Ce pun aceștia la cale de data aceasta EXCLUSIV
Ce surpriza i-a pregatit Antonia fiicei sale Maya de ziua ei de nastere

Antonia a cunoscut-o pe „mama vitregă” a fiicei sale. S-au ocupat împreună de petrecerea pe care Maya o va avea azi de ziua ei de naștere. Artista se află de câteva zile în Italia, iar astăzi își va sarbători copila care împlinește 11 ani. Cum s-a pregătit solista pentru cel mai important eveniment din viața prințesei sale.

Ce surpriză i-a pregătit Antonia fiicei sale de ziua ei de naștere

După ani de zile în care s-a luptat prin tribunale cu fostul soț Vincenzo Castellano, Antonia are în prezent o relație cât se poate de bună cu tatăl fiicei sale. Și nu doar cu el, ci și cu iubita lui, Andreea Ramona, pe care a cunoscut-o tot în România. De câteva zile, artista se află în Italia, împreună cu Alex Velea, pentru a-și sărbători copila, care astăzi împlinește 11 ani.

Mai mult, cea care a ajutat-o pe Antonia să facă pregătirile pentru petrecere a fost chiar logodnica lui Vincenzo, cea cu care bruneta pare să se înțeleagă foarte bine. De alfel, cântăreața a postat, recent, o fotografie inedită în care apare alături de viitorul ei soț, Alex Velea, dar și de fostul partener, Vincenzo Castellano, și iubita acestuia Andreea, semn că între cei părinții Mayei nu mai există resentimente.

Antonia a dorit să se revanșeze față de 2020, când nu a putut ajunge la ziua de naștere a fetiței sale din cauza pandemiei de coronavirus. Fiica Antoniei este copia fidelă a mamei sale. Micuța prințesă este extrem de talentată din punct de vedere artistic, fiind o mare dansatoare în devenire. Cine știe, poate va veni ziua în care Maya îi va face concurență mamei sale pe ring.

Un vis împlinit

Procesul de divorț și cel pentru custodia Mayei au durat șase ani de zile, timp în care Antonia s-a măcinat extrem de tare. Într-un final, artista a devenit liberă, din punct de vedere legal, iar acum își poate organiza nunta cu Alex Velea, partenerul său de viață, cel care i-a dăruit doi băieți.

În toată această perioadă, Antonia a fost reprezentată de avocatul Ioan Todan, în care a avut încredere deplină de la începutul până la finele acțiunii intentată mai întâi în instanță, la Judecătoria sectorului 2 și mutată apoi la notar, dar și peste hotare, tocmai în Italia, unde-și avea domiciliul fostul soț.

Micuța Maya a rămas în grija tatălui, după ce părinții au divorțat, iar timp de multă vreme, fericirea vedetei a fost umbrită de faptul că Maya nu locuiește alături de mama ei. Chiar dacă vine destul de des în vacanțe în România și se înțelege de minune cu frățiorii ei Dominic și Akim, iată că acum visul mamei sale s-a împlinit.

Antonia poate fi alături de de fetița ei oricând, mai ales la evenimentele importante din viața micuței, pe care nu le rata nici înainte, ea înțelegându-se cu fostul soț italian în ceea ce privește custodia comună a micuței. După ce toate lucrurile s-au așezat e făgașul lor normal, Antonia s-a logodit  cu Alex Velea, tatăl băieților săi, în iulie 2021.

„A zis: «Da!». Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!’, a scris artistul în dreptul primei imagini cu inelul.

Urmăriți Playtech.ro și pe