De ce nu merge Diana Șoșoacă la nunta lui George Simion. A spus-o fără ocolişuri: „E o nuntă artificială” EXCLUSIV

De ce nu merge Diana Șoșoacă la nunta lui George Simion. A spus-o fără ocolişuri: „E o nuntă artificială” EXCLUSIV
De ce nu merge Diana Șoșoacă la nunta lui George Simion.

Diana Iovanovici Șoșoacă, senator independent de circa 18 luni, a decis să nu participe la nunta fostului ei coleg de partid, George Simion. Ea susține că nu poate merge la o „nuntă artificială”.

De ce nu merge Diana Șoșoacă la nunta lui George Simion

„Acea nuntă este o nuntă artificială. Nu pot să merg la așa ceva, la o chestie artificială. Aia nu e o nuntă! După mine e campanie electorală, e orice altceva, dar nu o nuntă!

O nuntă e un lucru intim, care adună laolaltă oameni ce se cunosc, membri ai unor familii, nu așa! Nunta anului, cum spuneți voi cei din presă acestui eveniment, nu e cea a lui George Simion. Nu! E nunta oricărui român! Nu-mi pierd vremea mergând la așa ceva! Timpul meu e prea important ca să-l pierd cu așa ceva! Am altele de făcut”, a declarat Diana Șoșoacă pentru PLAYTECH.RO.

Ea a adăugat că îi transmite fostului ei coleg toate urările de bine, inclusiv „Casă de piatră”, formula tradițională de felicitare la români a tinerilor însurăței. Diana Iovanovici Șoșoacă respinge însă din capul locului teoria cum că ar absenta de la nunta lui George Simion din pricina faptului că nu a uitat că a fost dată afară. de către acesta, anul trecut, din Alianța pentru Unirea Românilor.

„Celor care ar putea crede că-i port pică lui George Simion, pentru cele întâmplate cândva, le spun doar atât: pentru mine e un personaj insignifiant, inferior mie, care nu a citit cât am citit eu la viața mea și la care nu mă pot raporta!

Nu văd cum te-ai putea raporta la ceva care nu e de calibrul tău, măcar! Nu mă interesează ce spun unii sau alții! George Simion își face în această perioadă o promovare personală, dar nu a dat dovadă că știe ce trebuie să facă cu un partid important, în care mulți și-au pus speranțele!”, a adăugat aceeași Diana Iovanovici Șoșoacă.

O nuntă la care sunt așteptați 10.000 de participanți

Ea a fost exclusă în februarie 2021 din grupul parlamentar al Alianţei pentru Unirea Românilor, partid condus de George Simion, pe listele căruia a intrat în Senatul României, pentru că ar fi adus „atingere intereselor și imaginii partidului”.

Totul a avut loc după un incident petrecut în Parlamentul României, în cadrul căruia senatoarea a afirmat în ședință publică că folosirea vaccinului Pfizer/BioNTech împotriva COVID-19 are ca efecte „omorârea de femei și duce la distrugerea matricei naționale a poporului român”.

„Puteți să mă amendați, puteți să faceți ce vreți, adevărul va ieși la iveală! Omorâti România pas cu pas, vaccinând femeile, lucru care duce la sterilitate”, au sunat atunci vorbele senatoarei.

La acel moment, președintele de ședință, Sorin Lavric, încă colegul său de grup parlamentar, i-a întrerupt microfonul, chiar în timpul discursului senatoarei. În replică, Diana Iovanovici Șoșoacă l-a acuzat pe acesta de „misoginism sau politically correct”.

George Simion, 35 de ani, a anunțat că-și va uni destinele în ultimul weekend al lunii august cu Ilinca, o fată de 24 de ani, care „stă departe de politică”.

El a precizat că la marele eveniment programat sâmbătă, 27 august, la Oveselu, un sat cu câteva sute de locuitori din sudul județului Vâlcea, poate participa oricine. Cu o singură condiție! Să vină la nuntă îmbrăcat în costum popular! În aceste condiții, organizatorii nunții au declarat că așteaptă un număr maxim de 10.000 de participanți.